bu arada ben boya korumayıda gedizlerde yaptırdım,premium paket vardı film+boya koruma+hediye kartel koruma
şimdi bu hafta sonu waxlayabilirmiyim arabayı sıkıntı olur mu? wsh aşınmasın sonra boyası ihihi
bu arada ben boya korumayıda gedizlerde yaptırdım,premium paket vardı film+boya koruma+hediye kartel koruma
şimdi bu hafta sonu waxlayabilirmiyim arabayı sıkıntı olur mu? wsh aşınmasın sonra boyası ihihi
Yok yok aşınmaz. Bilhakis wax iyidir. Boya koruma sırasında Gedizler neler yaptı? Hangi malzemeleri kullandı görebildin mi?
Featured Product How To's are NXT Car Wash, Smooth Surface Clay Kit, NXT Tech Wax 2.0, Ultimate Quik Detailer, Endurance Tire Protectant Gel, NXT All Metal P...
Şurayada bakın. Wax aracı nasıl partlatıyor, derinlik hissi veriyor.
Yok yok aşınmaz. Bilhakis wax iyidir. Boya koruma sırasında Gedizler neler yaptı? Hangi malzemeleri kullandı görebildin mi?
yok abi göremedim ne yaptıklarını.araban şu saatte hazır olacak gel al dediler aldım.sordum ne yaptınız wax mı yaptınız diye cewap alamadım
yok abi göremedim ne yaptıklarını.araban şu saatte hazır olacak gel al dediler aldım.sordum ne yaptınız wax mı yaptınız diye cewap alamadım
Kaç kuruş aldılar uygulama için ? Gizli tuttukları bir işlem için merak ettim doğrusu...
komple 700 tl. sadece film kaça olur dedim 500 dediler demekki 200 tl istiyorlar ama iç korumada dahil.bana yüksek geldi ama kartel koruma hediy ederseniz alırım dedim.200 düşersek 500 tl oluyor.zaten ziebartta film için 500 istiodu boya koruma bedawaya gelmiş oldu. ihihi
yalnız wax kullanımı staj programı için seni bizim garaja bekliyoruz ihihi
wsh
komple 700 tl. sadece film kaça olur dedim 500 dediler demekki 200 tl istiyorlar ama iç korumada dahil.bana yüksek geldi ama kartel koruma hediy ederseniz alırım dedim.200 düşersek 500 tl oluyor.zaten ziebartta film için 500 istiodu boya koruma bedawaya gelmiş oldu. ihihi
yalnız wax kullanımı staj programı için seni bizim garaja bekliyoruz ihihi
wsh
Hava iyi olursa gelirim. Hatta polisaj bile yaparız. Wax işi kolay.
bende gedizlerde aynı uygulamayı yaptrıdım sonuç rezalet 700 tl verip yalan dolan bi boya koruma kalitesiz karter koruma var sadece film güzel lumar olduğundan yani film yaptrımaya 700 tl verdim diyebilirim,geçen hafta koruma yaptırdım tekrar yapan usta sadece cila atmışlar dedi oda dandik markadan) hayatımın kazığı oldu resmen hatta motor koruma bile yapmamışlar temizlemişler ,malzeme her ne ise bide farımda leke bırakdı akıtmış salak adam
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
onu bunu bilmem servislerde boya koruma film pilaka yaptırma gibi işler vs. işlerden anlamıyorlar.. dışarda ilgili yerlerde yaptırmak lazım.. servisler hem yüzlerce lira alıyorlar hem de içinize sinmiyor.. sırf servistir diye içiniz bi nebze rahat kalıyor ama adamlar gerçekten beceremiyolar öyle işleri.. dışarda kaliteli bi yerde servislerden çok daha uygun fiyata istediğiniz şekilde işlemler yaptırabilirsiniz
onu bunu bilmem servislerde boya koruma film pilaka yaptırma gibi işler vs. işlerden anlamıyorlar.. dışarda ilgili yerlerde yaptırmak lazım.. servisler hem yüzlerce lira alıyorlar hem de içinize sinmiyor.. sırf servistir diye içiniz bi nebze rahat kalıyor ama adamlar gerçekten beceremiyolar öyle işleri.. dışarda kaliteli bi yerde servislerden çok daha uygun fiyata istediğiniz şekilde işlemler yaptırabilirsiniz
Servisler yan iş olarak hep böyle film, oto bakım işi falan yapıyorlar. Ama adam gibi yapanına ben raslamadım doğrusu.
Yorum