Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Wax İşlemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Wax İşlemi

rain X nasıl bisi olduğunu bilmiyorum ömrü nasıl kac hafta gider yada ay

Yorum

Şirkette youtube açmadığı için evden gönderirim. Yanlız açıklamalar ingilizce ama zaten görüntü kendisini anlatıyor.
      [/quote]

abi E 72 'yi usb den bağla bilgisayarına oradan internet'e bağlan o zmn açılıyor.ben öyle yapıyorum demiyorum,sadece fikir veriyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SaMiL_N

Şirkette youtube açmadığı için evden gönderirim. Yanlız açıklamalar ingilizce ama zaten görüntü kendisini anlatıyor.
        abi E 72 'yi usb den bağla bilgisayarına oradan internet'e bağlan o zmn açılıyor.ben öyle yapıyorum demiyorum,sadece fikir veriyorum
        [/quote]

Nokia N97 de olur mu? ihihi
        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
          rain X nasıl bisi olduğunu bilmiyorum ömrü nasıl kac hafta gider yada ay
          Daha önce yazmıştım ya. Aynı işi görüyor ama 1 ay zor gidiyor. PPG daha uzun ömürlü,
          yıkamadan az etkileniyor.

Yorum

[/quote]

Nokia N97 de olur mu? ihihi
            [/quote]

şirketin yuzde 80 inde kampanya e 72 warya ondan dedim ihihi

Yorum

bu arada ben boya korumayıda gedizlerde yaptırdım,premium paket vardı film+boya koruma+hediye kartel koruma
              şimdi bu hafta sonu waxlayabilirmiyim arabayı sıkıntı olur mu? wsh aşınmasın sonra boyası ihihi

Yorum

bu arada ben boya korumayıda gedizlerde yaptırdım,premium paket vardı film+boya koruma+hediye kartel koruma
                şimdi bu hafta sonu waxlayabilirmiyim arabayı sıkıntı olur mu? wsh aşınmasın sonra boyası ihihi
                Yok yok aşınmaz. Bilhakis wax iyidir. Boya koruma sırasında Gedizler neler yaptı? Hangi malzemeleri kullandı görebildin mi?

Yorum

Arkadaşlar,

NXT 2.0 WAX uygulamaları youtube da.

Meguiar's Tech Wax, A How ToLearn more with our mobile app at: http://itunes.apple.com/hk/app/meguiars-asia-news-events/id519991510?mt=8

2. videoda nerdeyse bütün Amatör Meguiars uygulamaları var.

Featured Product How To's are NXT Car Wash, Smooth Surface Clay Kit, NXT Tech Wax 2.0, Ultimate Quik Detailer, Endurance Tire Protectant Gel, NXT All Metal P...

Şurayada bakın. Wax aracı nasıl partlatıyor, derinlik hissi veriyor.

This wax costs RM453 here in Malaysia, a freaking expensive wax that lies in the price range of entry level waxes from boutique brands such ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                    Yok yok aşınmaz. Bilhakis wax iyidir. Boya koruma sırasında Gedizler neler yaptı? Hangi malzemeleri kullandı görebildin mi?
                    yok abi göremedim ne yaptıklarını.araban şu saatte hazır olacak gel al dediler aldım.sordum ne yaptınız wax mı yaptınız diye cewap alamadım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72

yok abi göremedim ne yaptıklarını.araban şu saatte hazır olacak gel al dediler aldım.sordum ne yaptınız wax mı yaptınız diye cewap alamadım
                      Kaç kuruş aldılar uygulama için ? Gizli tuttukları bir işlem için merak ettim doğrusu...

Yorum

komple 700 tl. sadece film kaça olur dedim 500 dediler demekki 200 tl istiyorlar ama iç korumada dahil.bana yüksek geldi ama kartel koruma hediy ederseniz alırım dedim.200 düşersek 500 tl oluyor.zaten ziebartta film için 500 istiodu boya koruma bedawaya gelmiş oldu. ihihi
                        yalnız wax kullanımı staj programı için seni bizim garaja bekliyoruz ihihi
                        wsh

Yorum

komple 700 tl. sadece film kaça olur dedim 500 dediler demekki 200 tl istiyorlar ama iç korumada dahil.bana yüksek geldi ama kartel koruma hediy ederseniz alırım dedim.200 düşersek 500 tl oluyor.zaten ziebartta film için 500 istiodu boya koruma bedawaya gelmiş oldu. ihihi
                          yalnız wax kullanımı staj programı için seni bizim garaja bekliyoruz ihihi
                          wsh
                          Hava iyi olursa gelirim. Hatta polisaj bile yaparız. Wax işi kolay.

Yorum

bende gedizlerde aynı uygulamayı yaptrıdım sonuç rezalet 700 tl verip yalan dolan bi boya koruma kalitesiz karter koruma var sadece film güzel lumar olduğundan yani film yaptrımaya 700 tl verdim diyebilirim,geçen hafta koruma yaptırdım tekrar yapan usta sadece cila atmışlar dedi oda dandik markadan) hayatımın kazığı oldu resmen hatta motor koruma bile yapmamışlar temizlemişler ,malzeme her ne ise bide farımda leke bırakdı akıtmış salak adam
                            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

onu bunu bilmem servislerde boya koruma film pilaka yaptırma gibi işler vs. işlerden anlamıyorlar.. dışarda ilgili yerlerde yaptırmak lazım.. servisler hem yüzlerce lira alıyorlar hem de içinize sinmiyor.. sırf servistir diye içiniz bi nebze rahat kalıyor ama adamlar gerçekten beceremiyolar öyle işleri.. dışarda kaliteli bi yerde servislerden çok daha uygun fiyata istediğiniz şekilde işlemler yaptırabilirsiniz

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                                onu bunu bilmem servislerde boya koruma film pilaka yaptırma gibi işler vs. işlerden anlamıyorlar.. dışarda ilgili yerlerde yaptırmak lazım.. servisler hem yüzlerce lira alıyorlar hem de içinize sinmiyor.. sırf servistir diye içiniz bi nebze rahat kalıyor ama adamlar gerçekten beceremiyolar öyle işleri.. dışarda kaliteli bi yerde servislerden çok daha uygun fiyata istediğiniz şekilde işlemler yaptırabilirsiniz
                                Servisler yan iş olarak hep böyle film, oto bakım işi falan yapıyorlar. Ama adam gibi yapanına ben raslamadım doğrusu.

Yorum

İşleniyor...
                                X