Ynt: Polisaj uygulamam ve detaylı temizlik yaptık.
Orjinal yazı sahibi: denz
Sağolasın toprağım, iyi ki varsın
Geçen burada da çok andık seni. Selçuk kardeşimle buluştuk. Burada senn gibi bir arkadaşımız olsaydı ihya olurduk vallaha.
Her gruba lazım benim gibi takıntılı abi. Bak izmirde aracı servise çektiler sayemde davudX
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Konsolu sular ve köpükler içinde görünce bi gözlerim açıldı eşim hayrola falan dedi Ama kimse bi şey demediğine göre bu işler demek ki böyle yapılıyor. Ben kıyıp deneyebilir miyim bilmiyorum. Bazen standart ürünlerle standart temizlik yapıyorum sadece, bizim garajın oto yıkaması hallediyor gerisini ama yapmak lazım aslında...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Ersin bey, vallahi nerede gordum hatirlamiyorum ama baya zamandir boyle temizliyorum. Her zaman degil tabiki. Detaya inince kopukler devreye giriyor. Ayrıca Köpük Sulu olmazsa sorun olacagini zannetmiyorum.
Gokhan, tavan uygulamasi turtle wax doseme ve hali temizleyici. 19. 25. Tl arasinda.
Kipa markette 5 tl ye dusunce 15 tane almistim
UyGulamasinda köpüğü Sıkın. Agzindaki firca ile yayin. Bekleyin. Ve temiz nemli bez ile silin diyor. Fakat Bu sanirim hali icin. Nemli bez tavan icin uygun olmayabilir. Sarkma yaparmi bilemem.Riskli. Bu nedenle köpüğü Sıkıp Fircasi ile narince yayip, duruma gore lekeli bölgeleri Hafif bastırarak yapiyorum. Ardindan bekleyip kuru ve temiz microfiber bez ile uzerinden nazikce siliyorum. Bir muddet sonra bez kopuk nedeniyle nemleniyor zaten,
Henüz çıkartamadığı leke görmedim. Yada bana denk gelmedi
Aracı aldığımda koltukta leke vardı. Daha evelden çıkartmaya çalışmışlar. Daha beter etmişler. Yuvarlak silme izleri ile beraber leke cıktı. 3 kere uygulamak zorunda kaldım tabi. Bir de, koltuk olduğundan güç uygulamaktan da çekinmedim.
Tavan bölümünde ağır leke olacağını düşünmüyorum. Bu nedenle bastırmadan dahi birkaç uygulama ile çıkacağını düşünüyorum. Denesene
Orjinal yazı sahibi: aton1981
Orjinal yazı sahibi: denz
Sağolasın toprağım, iyi ki varsın
Geçen burada da çok andık seni. Selçuk kardeşimle buluştuk. Burada senn gibi bir arkadaşımız olsaydı ihya olurduk vallaha.
Her gruba lazım benim gibi takıntılı abi. Bak izmirde aracı servise çektiler sayemde davudX
Yorum