Selam arkadaşlar,kırmızı insignia mı beyaza kaplatıcam,zararı varmı araca bilgisi olan varmı? Protac kaplama en iyisi diye duymustum bu isi yapan firma,daha iyi bir kaplama firması varmı?yardımlarınıza ihtiyacım var wsh2
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arac kaplama zararları varmıdır?
Collapse
X
-
Ynt: Arac kaplama zararları varmıdır?
Bildiğim kadarıyla ziebart da yapıyor bu işi. Düzgün bir yerde yaptırın ucuza kaçmayın derim. Kaput filmini ucuza sanayide yaptıran bir arkadaşım, filmi söktürdükten sonra gördüğü manzara karşısında arabayı yakacaktı nerdeyse.
2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
-
ziebart acaba kaça yapıyor sormak lazım. Birara bende mat bir renge kaplamayı düşünmüştüm. X bir yerde Fiyat ortalamasını duyunca biraz erteledim.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Protac kaplamayı bilmem ama... Çağrı kardesim odak dynamics te sedefli beyaz kaplasınn.. süper duruyor..
http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=12850.0
Yorum
-
abi bence kaplatma..kırmızı çok güzel bi renk insignianın tüm hatlarına hitap ediyo..bide cosmo yeme yanında otur o derece..illa bişeyleri kaplatacam dyosan jantları siyah renge kaplat daha hoş olur güzel gösterir..yukarda yorum yapılmış heryer beyaz dye gerçektende öyle valla...sanki insignia sade beyaz renk için üretilmiş bu arada bizim araçta beyaz...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: asgroupKESİNLİKLE YOKTUR. SIFIR İNSİGNİAMIZI YENİ KAPLATTIK. HARİKADA OLDU. YAPAN YER VE İŞÇİLİK ÇOK ÖNEMLİDİR.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum