Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araç kaplama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• araç kaplama

Merhabalar adım yusuf, umarım 9 güne kadar insigniam elime gececek, ancak ne kadar arasam da beyaz 1.4t stil paket bulamadım akdeniz bölgesinde, 2013 modellerde 7 haziran sonrasında ellerine gelecekmiş... muğla ve antalyada metalik gri modeller mevcut, aracı alınca parlak beyaza kaplatmayı düşünüyorum

heryerde sadece 2012 üretim modeller var... 2013 lerde stil paket siparişlerinde olmadığından net birşey söylemiyorlar...sanırım beklemeyeceğim ve iyice kafaya koydum bu kaplatma olayını, bana önerisi olacak arkadaş var mı???

Herkese merhaba tekrar, tanıştığımıza sevindim

Ynt: araç kaplama

Hayırlı olsun şimdiden

Tekrar Hoşgeldiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Yorum

herkese tekrar merhaba , teknik gri olarak teslim alacagim araci beyaz kaplama konusunda yardimci olacak.biri yok ama sanirim :/

ya da ilk ben yaptiracagim icin fotolari buraya koymakla mukellef olacagim sanirim

Yorum

welcome
          2015 leon fr

Yorum

hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun ruhsat cıkmadan aracı kaplatabılırsenız daha ıyı olur aksı taktırde tekrardan ruhsat cıkartıp çiftrenk veya beyaz yazdırmanız gerekecek bu da ek masraf olur 3m gıbı markalar kullanın kaplamada ve oncesınde kesınlıkle cıla onerırım cunku kaplamayı cıkartırken ız bırakmıyor sıcak suyla tıkır tıkır cıkıyor kalıtelı bır kaplama yaptırın 1500 tl cıvarı fıyatları bırde mat toprak kahve rengı ınsıgnıa var onun fotolarına bakınız cok başarılı bır renk onerırım dıkkat cekıcı https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
            Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

bu sitedeki dayanismanin insignia almamda buyuk katkisi oldu , cok tesekkur ederim sn emre52

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
                bu sitedeki dayanismanin insignia almamda buyuk katkisi oldu , cok tesekkur ederim sn emre52
                ben teşekkür ederım
                Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

alacağınız araç 2. el olacağı için kaplama önce boya durumu önemli. Ufak tefek de olsa rötuş boyası varsa ve bu boya iyi yapılmamış ise. Kaplamayı sökerken rötuşun olduğu yerdeki boya kalkabiliyor.

Yorum

astra bertoneyi andırıyor illa kaplatacaksam tercihim beyaz değilde bu olurdu
                    2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                      alacağınız araç 2. el olacağı için kaplama önce boya durumu önemli. Ufak tefek de olsa rötuş boyası varsa ve bu boya iyi yapılmamış ise. Kaplamayı sökerken rötuşun olduğu yerdeki boya kalkabiliyor.

araci sifir alacagim

astra bertone mi ?? onu bilmem ama sizin kirmizi renkte guzel duruyormus , camarro gibi olsa nasil olurdu acaba

Yorum

Hayırlı olsun
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

aynı tonu bulursan nar kırmızı çok güzel bir renk tavsiye ederim
                          tek dez avantajı aşırı dikkat çekiyor olması
                          ama bu renkte harikaymış gerçekten
                          https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                          2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Facebook kullanmadığım resmi açamayacağım diye ürkmüştüm ben açık renk hatta mümkünse sade tonlar arıyorum, buna kendi çapında salsa düz kırmızı da dahil :P modifiye görünmesi hele de makam arabası tadında olan insignia için bence arabadan sıkılma sebebi...egzos sesi, kaplamalar, aydınlatmalar , chip tunning hariç tabii..

Yardımı ve yardım severliği için bütün arkadaşlara teşeküürler, başka örnek verecek arkadaş olursa, onlarada akşam yatmadan önce cua edeceğim

Yorum

İşleniyor...
                            X