7 saatlik bir uğraş sonucu bo fotoları çekebileceğim bir araç elde ettim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2010 1.6 turbo cosmo meguiar's pasta-cila-boya koruma ve jant temizliği
Collapse
X
-
Ynt: 2010 1.6 turbo cosmo meguiar's pasta-cila-boya koruma ve jant temizliği
Orjinal yazı sahibi: FacomXKendi arabanızmı ?
Maşallah Güzel Gözüküyor.
Yorum
-
araç kendi aracımdır ama başka araçlar içinde aynı özeni gösteriyorum elimde uygulama fotoğraflarım var. m34 ve kil feracle g3 m105 m205 m21 ve m nxt tech wax uygulaması yapılmış halidir. jant konusuna gelince tamamen zevk meselesi kimisi yolda peşime düşüyor nerden aldın diye kaça aldın diye kimide boşa para harcamışsın diyor ama bir gerçek var oda o.z. racing gerçeği kora taiwan malı jantlar gibi kolay kolay eğilmez balans bozmaz tasarım dediğim gibi tartışılır ama kalitesi malesef tartışmaya açık değildir. ihihi. bu hafta sonu hexis folyo ile cam tavan kaplaması yapacağım belki bi ara ayna ve egzozu mat siyah plastidip ile kaplayabilirim tasarım da ve hayal gücünde sınır yok fikirlere açığım belki daha önceden görmediğim ya da aklıma gelmeyen. bir de cam filmi yapsammı yapmasammı ona kararsız kaldım cam tavan folyosu yaptıranlar böyle bi eksiklik hissettilermi??
Yorum
-
Cok guzel parlamis araba elinize saglik.bende jantlar orjinalse guzel replikaysa kotu dicektim cevabi vermissiniz bildigim kadariyla normal jantlardanda oldukca hafif bu jantlar hem yakit tuketimini dusurur hemde performansi artirir daha ne olsun ama goruntu biraz goreceli tabi2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
malesef hafif modeli değil tabiki orjinal jantlarına göre hafif. bu jantlar o.z. racingin top class sınıfında olan boticelli modeli ama kompetisyon jantı değil mitsubishi evo 3 te grand turismo modelini rallide aydın isabeylide denedik parçalandı jantlar ihihi kompetisyon jantıda var elimde ama bijon ölçüsü tutmuyor malesef onlarda evo 3 e uygun ah keşke uydurabilsem insigniaya. ebat belki küçük kalmış olabilir (18") ama ankara dikmende oturuyorum maddi durumum her ay jant lastik alacak düzeyde değil belki ondan dolayı beğenmeyenler olabilirr.
Yorum
Yorum