Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ilk kazacık...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ilk kazacık...

geçmiş olsun...

Yorum

geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Yorum

geçmiş olsun
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

geçmiş olsun.
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İzzetçim geçmiş olsun RAbbim beterinden saklasın... Çocuk daha öncedende mimliymiş bunlar cesaretlendiriyor bunları aslında çalıştıranıda cezalandırmak lazım kaskon bunlardan alır masrafını zabıt tutturduysan
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Geçmiş olsun. Bende aynı motorcuları bigün alıcam elime ama bakalım ne zaman gelip bana çarpıcaklar
              İnsignia 1.4 Edition Elegance + Yeni Stil Paket

Yorum

Geçmiş olsun bence boyatmaya falan değmez çok kötü değil.En az bu kadar çizik vs benim arka tamponda da var.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

Geçmiş olsun.Bence boyat gitsin.yani sırf aracım boyasız demek iCin böyle çzik tamponlamı gezeceksin.ben açıkcası araç alacak olsam tamponu çizik değil boyanmış olmasını isterim.eninede sonunda boyanacak nede olsa.benimde ön tampona vurdular boyattım cillop gibi oldu taş izi bile kalmadı.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                  X