Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ilk kazacık...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ilk kazacık...

iyi günler arkadaşlar

geçen akşam başakşehir içinde 20 km ile giderken arkadan bir kebapçı motoru çarptı. ben daha ne oldu diye bakmaya kalmadan çocuk kaçtı gitti bende bastım arkasından aslında yakaladım ama hafif dokunsam kask koruma felan yok ölüp gider takla felan atar diye dokunduramadımda. ama ama acaip sinirlendiğim için başakşehir içinde baya bir kovalamacadan sonra dar bir çıkmazda sıkıştırdım. indiğim ufak bi arbededen sonra motorun anahtarını zorla aldım elinden ve 155 i aradım . ekipler geldi ve olay ondan sonra başladı. yaş 16 çıktı (nasıl 16ysa at gibiydi) , ehliyet yok , kask yok , ruhsat yok , muayene yok ,daha önce 2 kez bağlanmış hep bir yolunu bulup çıkarmışlar . son bağlanmada muayeneye götürcez diye 1 ay önce çıkarmışlar. başakşehir ekipleri genelde aynı old. için adamlar polislerle kanka olmuşlar . polis arkadaşta güya iyi niyetli ama yine çocuğu salıverdi motoru bağladı. adama diyorum bak bu çocuk 800 tl bulup yine çıkarcak bu motoru ama adamda tık yok yine salıverdi . yine milletin çoluğuna çocuğuna malına zarar verecek. ama böyle gelmiş böyle gidiyor işte...

neyse olan oldu artık ben soruma geleyim şimdi zabıt tutuldu ben bu zabıtla servise gitsem tüm tamponumu boyarlar? yoksa ben sadece lokal boya veya tuşlama istersem kabul ederler mi? bu işin prosedürü nasıl oluyor?

2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Ynt: ilk kazacık...

İzzetcim öncelikle geçmiş olsun. Senin talebini göz önünde bulundurabilirler.. Çok önemli birşey görünmüyor, lokal boya yaptırmanda fayda var..
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

geçmiş olsun
      kardeşim çok önemli birşey yok herhalde kendin de yaptırabilirsin. ufacık şey için hasar kaydı çıkmasın.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
        İzzetcim öncelikle geçmiş olsun. Senin talebini göz önünde bulundurabilirler.. Çok önemli birşey görünmüyor, lokal boya yaptırmanda fayda var..
        önemli değil zaten Ahmedim çocuk kaçmasa vallahi var git yolana dicem 16 yaşında ki çocuğun canınımı alıcam... ok bugün bi gideyim birde bu işlem için aracım ne kadar serviste kalır? benim gönlüm odakta ama çok dolu oluyormuş ataköyü düşünüyorum mar opel haricinde bu yakada en boş servis hangisidir?? aracımı en erken hangi servisten çıkartabilirim?

bu arada ahmet 2 hafta sonra düğünün var ve sen hala foruma girebiliyorsun? ben son 2 hafta koşturmaktan bitkisel hayata girmiştim... Maşallah maşallah nazar değmesin...
        2010 BMW 320d Lci

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
          geçmiş olsun
          kardeşim çok önemli birşey yok herhalde kendin de yaptırabilirsin. ufacık şey için hasar kaydı çıkmasın.
          öyle ama zabıt tutuldu kayıt gene çıkmayacak mı? çıkmayacaksa sanayiye gitsem iyi olur mu? bide 2012 aracı sanayiye sokm ak istemem. ama bakacez artık ... benimki servisteyken senin 180 likle takılırım ratip haberin ola...
          2010 BMW 320d Lci

Yorum

geçmiş olsun!!!

Yorum

kardesım gecmıs olsun alllah beterınden saklasın

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Geçmiş olsun İzzet kardeşim...
                Lokal boya ile halledilecek ise yaptır ama sırıtabilecekse komplede boyatabilirsin tampon hasarları aracı satarken sana sıkıntı yaratmaz merak etme ...

2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
                  geçmiş olsun
                  öyle ama zabıt tutuldu kayıt gene çıkmayacak mı? çıkmayacaksa sanayiye gitsem iyi olur mu? bide 2012 aracı sanayiye sokm ak istemem. ama bakacez artık ... benimki servisteyken senin 180 likle takılırım ratip haberin ola...
                  her türlü takılabilirsin sıkıntı yok.
                  34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Bununla Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
                      geçmiş olsun
                      her türlü takılabilirsin sıkıntı yok.
                      eyw.

Orjinal yazı sahibi: Erhktn

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                      Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Bununla Geçmiş olsun
                      sağolun...
                      2010 BMW 320d Lci

Yorum

Geçmiş olsun. Allah beterini göstermesin

Yorum

lokal boya en temizi zaten tampondaki boya sorun değil değer düşme tamponları kapsamaz onun için orayı boyatın çiçek olsun
                          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Geçmiş olsun izzetcim. Bu olay kafaya takılacak bir konu değil Autoking çok çabuk çözer işi, iskitleri Autoking'e git orada Cenk var onu bul gerekli olan yardımı yapar sana. Gitmeden önce haberim olsun arar konuşurum Cenk'le.
                            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Gecmis olsun en büyük kazanız bu olsun Babamında bu kebapci motorlariyla böyle anıları var
                              2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                              Gerçek pilot

Yorum

İşleniyor...
                              X