Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Boya Korumada Oluşan Hareler!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Boya Korumada Oluşan Hareler!!!

Arkadaşlar aracımı yakın zamanda markasını söylemek istemediğim bir yere boya korumaya bıraktım. aldıktan 2 gün sonra güneşte aracın hare hare olduğunu fark ettim. bu harelerin giderilmesi ve aracımın ilkgün ki gibi olması için ne yapmalıyım?
    Not: Aracımı boya koruma yapılan yere götürmek istemiyorum.
    Renault!!!

Ynt: Boya Korumada Oluşan Hareler!!!

Geçmiş olsun bir foto ile görebilsek daha iyi yönlendirebiliriz. Bu arada firmayı değilde kullanılan ürünün adını söylerseniz başka arkadaşlarımızda da bu tür sorunlar yaşamazlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ya çok kötü duruma düştüm açıkcası bu olayda. arkadaş bir opel bayisi. onun yanına bıraktım aracı cam filmi ve boya koruma için. ne tür malzeme kullanıldı bilmiyorum ama pasta yapılırken kullanılan aletin izi çımış bütün araçta. çok eğreti ve baştan savma iş yapmışlar yani. o yüzden oraya gitmek istemiyorum açıkcası. acaba tekrar boya koruma mı yaptırsam yoksa hareleri giderebilecek başka bir yöntem var mıdır?
      Renault!!!

Yorum

Arkadaş polisaj makinesinin devrini ya çok yüksek tutmuş yada çok bastırmış ve boyaya işlemiştir araca komple pasta ve sonrada cila ile bu problemi çözerler.

Yorum

nereyi önerirsin hocam bana ama bu işi layıkıyla yapacak
          Renault!!!

Yorum

Ziebart veya Mequarz bir göster derim sonax 'i pek beğenilmiyor.

Yorum

compound dan sonra finish atmamıstır compounda hare yapar normaldir yani sonax böyle Meguiarsa yönelmenizi tavsiye ederim

Yorum

üzülerek belirtmek isterim ki sonax değil yapan malesef. belirttiğiniz firma.
                mertk senin ilgili olduğunu biliyorum konuya. sen nerede yaptırdın ya da nereyi tavsiye edersin.
                Renault!!!

Yorum

bahcelievler Özgür EREN , Meguiars, tek gecerim 3124124 sayısız yer değistirdim 1 senedir burayı değistiremiyorum hastalık gibi oldu bende evime 17km uzaklıkta olmasına rağmen 2 günde bir ordayım isciliğini anlatmama gerek yok zaten , telini isterseniz birazdan bulur yazarım, cilalar konusunda seve seve herkeze elimden geldiğince yardımcı olabilirim sormak istediğinizi pm den atabilirsiniz

Yorum

Tel.i alabilirim sizden. benim ofis incirlide.
                    bahçelievlerin neresinde?
                    Renault!!!

Yorum

mert işine karışmak gibi olmasın da 2 günde bir ordayım diyorsun. aşırı cila boyayı inceltiyor diye biliyorum.
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

estafurullah, 2 günde bir cila yapmıoruzki, 6 ayda bir compound yani asındırıcı, her ay NXT,M66 (verniğe zararı olmayan wax aksine vernik tabakası olusturma yarıyor) her yıkama sonra UQD , M34 , 2 yıkamada bir quickwax, 4ayda bir collinte915, vs vs gidiyor, benim verniğim gecen ölçtürdüm ilk aldıımdan sadece cok cok cok küçük bi mikron olduğunu soledi galerici arkadasım, onuda gectim bir ortalama boyanın verniği 6 ayda bir düzenli bakım yaptırırsan 20sene gidiyor DW forumlarında yazıyor zaten, meguiarsın ürünlerini secmemde sebeb budur zaten verniğe zararı olmayan ürünleri bu firma cıkartıyor ,

Yorum

Abi çok geçmiş olsun Geçen buluşmamızda bu konu açılmıştı.
                          Genelde aktif maddenin cila veya neise boyay ile tepkimye girmesi sonucu oluşuyor diye konuştuk.
                          Ama ince sulu cila ile üstünden geçip tekrar boya koruma yapılırsa düzelir düşüncesindeyim.
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

yine klasik cuma ve meguiras günü gelmek isteyen varsa telimi siteye yazmıyorum , Nurettin abi ve Fatih abide mevcuttur, seve seve yardımcı olurum cila konusunda

Yorum

Mert bu arada Meguiar's Türkiye'nin web sayfasında Bahçelievler şubesini bulamadım. İstanbul'a gelidiğim de bi uğramak istiyorum. İlk defa boya koruması-cila yaptırmayı düşünüyorum. Ne kadar sürüyor işlemler yaklaşık olarak? Bi de Forum için bi indirim yapıyorlar mı

Yorum

İşleniyor...
                              X