Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AutoKing Hakkında Yardım Lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AutoKing Hakkında Yardım Lütfen

Abilerim kardeşlerim,

Aracımı aldığımda ilk sahibi sağolsun sensör mensör dinlememiş sol egzos çıkışının üstünü plakanın çevresinde muhtelif yerleri çarpmış çizmiş göçertmiş. kimisine rütuş yaptırdım ama göze çarpıyor. Bir de ön tamponda park halindeyken birisi serçe parmağın üçte biri kadar bir yeri yırttırmış.

Sorum şu; aracım kaskolu AutoKing in belirli kotayı aşmadan kasko hasarsızlığı düşmeden rütuşlar yaptığını biliyorum. BUnları ben orada yaptırabilir miyim? Kuzenim volvosu için gitmişti ırım kırım yaptılar Ankarada. Bunları yaparlar mı? yaptırırsam eğer kasko da hasar olarak çıkar mı? Bir de Ankara autoking de tanıdığı olan var mı?

Ynt: AutoKing Hakkında Yardım Lütfen

aracınız metaalik renkse komple boyatın bence, aracınız subazlı boya olduğundan ve su bazlı boya çok ince olduğundan rütüş sırıtacaktır komple boyatırsanız. önceden resmini çekin satacağınız zaman alıcvıya gösterisiniz belli bir limite kadar hasar çıkmıyor diye biliyorum
    2015 leon fr

Yorum

İki kapısı boyandı zaten bir sürtmeden dolayı. Satarken millet ırım kırım yapıyor. Bir de onu komple boyatırsak kimse satın almaz Türk milletinin araba anlayışı bu malesef. Yurt dışında çizik olan arabayı o şekilde ayıp karşılanırken bizde malesef böyle

Yorum

Kaskonuz AutoKing ile anlaşmalı ise, AutoKing rütüş değilde yama boya şeklinde bölgesel bir boyama yapıyor, buda hasar olarak tramer kayıtlarına geçmiyor, mini-onarım olarak böyle ufak tefek sıkıntıları halletmek daha mantıklı, full parçayı boyatmak yerine bölgesel boya yapıyorlar 2 yıl garantileride var.

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

kasko bozulmaz autokingte direk boyatın kayıtlarada geçmiyor zaten
          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

İşleniyor...
          X