geçen akşam park sensörü olmasına rağmen dikkatsizliğim sonucu aracımı geri gelirken hafif sürttüm şimdi orijinalliğini bozmadan nasıl düzeltebilrim??? yardımlarınızı belkiyorum. internette minik rötuş kalemleri felan var bunlar işe yararmı? resmi koydum ama belki anlaşılır değildir diye söyliyim çizik 1 cm boyunda...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlk nazarlığım...
Collapse
X
-
Ynt: İlk nazarlığım...
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09servislerde rutuj boyaları var, bulamazsanız bi boyacıdanda temin edebilirsiniz, fırça yardımıyla sürün, koyu renk olduğu için sırıtmaz aten...2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
http://i1174.photobucket.com/albums/...s/IMG_0584.jpg
sufy bey resmi koydum ama tekrar linkini attım.2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
-
ben bu tarz boya çiziklerinde, önce çizik bölgeyi güzelce temizliyorum, ardından rutuj boyamı uyguluyorum, 1 günlük kuruma süresinden sonra 2000 numara zımpara ile ( en ince) rutuj üzerine sulu zımpara yapıyorum, rutuju inceltip orjınal halıni yakalamaya çalışıyorum, en son olarakta pasta ve cila yapıyorum, sonuç oldukça başarılı olmakta...
Yorum
-
iyi bir boyacıda 10 tl lik aracınıza uygun rutuş boyası hazırlatın.size aracınızı satana kadar yeter.tüm taş izleri ve bu gibi durumlar için bagajınızda bulundurun.daha dün ben arka tamponumu rutuşladım.hafta sonu densizin biri park ettiğim yerde 4 koca çizik oluşturmuş astarını bile kazıtmış nerdeyse.rutuşta çok iyi olmadı ama olsun boyatmaktan iyidir.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediiyi bir boyacıda 10 tl lik aracınıza uygun rutuş boyası hazırlatın.size aracınızı satana kadar yeter.tüm taş izleri ve bu gibi durumlar için bagajınızda bulundurun.daha dün ben arka tamponumu rutuşladım.hafta sonu densizin biri park ettiğim yerde 4 koca çizik oluşturmuş astarını bile kazıtmış nerdeyse.rutuşta çok iyi olmadı ama olsun boyatmaktan iyidir.2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: izzetmemisOrjinal yazı sahibi: ahmet_turediiyi bir boyacıda 10 tl lik aracınıza uygun rutuş boyası hazırlatın.size aracınızı satana kadar yeter.tüm taş izleri ve bu gibi durumlar için bagajınızda bulundurun.daha dün ben arka tamponumu rutuşladım.hafta sonu densizin biri park ettiğim yerde 4 koca çizik oluşturmuş astarını bile kazıtmış nerdeyse.rutuşta çok iyi olmadı ama olsun boyatmaktan iyidir.
herhangibir boyacıya gidin o gerekeni yapar... ama öncelikle opel odağa bi sorun, odakta rutuj boyası satılıyordu....
Yorum
-
servislere fazla para ödemeye gerek yok bence bilgisaylı sistemle aracınızın renk koduna göre herhangi bir oto boyacıdan ürünü temin edebilirsiniz okadar abartılacak bir teknoloji değil.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediservislere fazla para ödemeye gerek yok bence bilgisaylı sistemle aracınızın renk koduna göre herhangi bir oto boyacıdan ürünü temin edebilirsiniz okadar abartılacak bir teknoloji değil.
servisteki fiyatı çok yüksek değil 20 lira civarı...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediservislere fazla para ödemeye gerek yok bence bilgisaylı sistemle aracınızın renk koduna göre herhangi bir oto boyacıdan ürünü temin edebilirsiniz okadar abartılacak bir teknoloji değil.
servisteki fiyatı çok yüksek değil 20 lira civarı...2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
Yorum
Yorum