bugun park ettiğim yerden çıkarken mitsubishi L300 minibüs e arkadan sürttüm.fotoğraflar aşağıdadır.çok canım sıkıldı ufak çizikler olmasına rahmen.pasta cila çektiler sanayide ama hala çizikler çok belirgin.bu çizikleri gidermem için ne yapmam gerekli.autoking ve benzeri dükkanlar yok yaşağığım şehirde.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arabamın ilk çiziği
Collapse
X
-
Ynt: arabamın ilk çiziği
mert hocam tampondaki çizikler arabanın çiziği olmaz merak etme. Tamponun boyanmış olması aracın değerinide düşürmez. Yani orjianlliği kaybolmaz. Sıkıntı yapma. İster nazarlık olsun. İstersen git boyat.2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
-
Gecmis olsun. Senin tampondakiler az. Isterseniz rotus boyasi ile rotuslayin derim. Ama icinize sinmezse boyatmaktan baska care yok. Cizik otesinde boyalar dokulmus, yapacak bir sey yok. Ben de cok fazla boya dokulmesi vardi boyattim.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ulas79geçmiş olsun ,Allah beterinden korusun.Orjinal yazı sahibi: turquaz72Gecmis olsun. Senin tampondakiler az. Isterseniz rotus boyasi ile rotuslayin derim. Ama icinize sinmezse boyatmaktan baska care yok. Cizik otesinde boyalar dokulmus, yapacak bir sey yok. Ben de cok fazla boya dokulmesi vardi boyattim.
Yorum
-
geçmiş olsun...
tamponun ayarı da bozuk, hafif açıklık oluşmuş. dilerseniz o köşeyi lokal boya yaptırabilirsiniz yada rotuş yapabilirsiniz rotuş boyasının su bazlı olmamasına dikkat edin su bazlı boyalar yıkamada çıkıyor sürekli rotuşu yenilemek zorunda kalabilirsiniz.
Yorum
-
Geçmiş olsun.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Geçmiş olsun;araba bu,vitrinde duracak değil.Can sıkıcı,ama,trafikte ufak tefek kazalar,sürtmeler olur,olacaktır.Bu sabah, on bir yıldır girip çıktığım park yerinde ilk defa vukuat yaptım.Çamurluğu bariyere sürttüm,boyasız kurtarabilseydim teselli olurdu,ama,boyanması gerekiyor.Sizinki küçük bir hasar,hatta hasar bile sayılmaz.Üzmeyin kendinizi bu kadar))
Yorum
Yorum