geçmiş olsun. siteye ve sizlere saygımdan dolayı bazı ifadeler kullanamıyorum. ama içimden gerekenleri söylüyorum. bunların insan olduğunu düşünemiyorum.
olayı bir bilgi vererek açıklayayım.
evrim teorisinde KAYIP HALKA ifadesi vardır. yani hayvanla insan arasındaki geçiş yaşam formu vardır. bir türlü bulamıyorlar. bulsalar teori doğrulanacak. ben ise bunların aramızda olduğunu düşünüyorum. bu gibi arabalara zarar verenler dahil. bu tarz insanlar kayıp halkadır.
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
geçmiş olsun. siteye ve sizlere saygımdan dolayı bazı ifadeler kullanamıyorum. ama içimden gerekenleri söylüyorum. bunların insan olduğunu düşünemiyorum.
olayı bir bilgi vererek açıklayayım.
evrim teorisinde KAYIP HALKA ifadesi vardır. yani hayvanla insan arasındaki geçiş yaşam formu vardır. bir türlü bulamıyorlar. bulsalar teori doğrulanacak. ben ise bunların aramızda olduğunu düşünüyorum. bu gibi arabalara zarar verenler dahil. bu tarz insanlar kayıp halkadır.
Geçmiş olsun.. Böyle insanlara söyleyecek kelime bulamıyorum.. Bir yaz aksamı arabamı sokaga parkettım ve arkadaslarımla otururken 30-35 yaşlarında bir adam aracımı tekmeledı ve kactı.. Epey kovaladıktan sonra yakaladım ama söylediği şey bilmeden oldu kusura bakma oldu.. Bir guzel haydar hakyemezle öptükten sonra polise verdim fakat olan benım arabaya oldu..
Yorum