Rötuş yaptıktan sonra sözde çizik giderici olan kalemlerden kullanabilirsiniz.
Bu kalemler rötüş yapılmaz ise işe yaramazlar ama rötuş üstünde iş görürler.
Çünkü gerçekte bu kalemlerin içinde vernik veya muadili vardır. Dolayısıyla
size önerim boya ile yapılan rötuş sonrası iyice kurduktan sonra kalemlerle çok dikkatli ve
yeterli miktarda uygulamanız. Ama tabi asla yeni boyanıp verniği yenilenmiş bir panel gibi olmaz.
Rötuş yaptıktan sonra sözde çizik giderici olan kalemlerden kullanabilirsiniz.
Bu kalemler rötüş yapılmaz ise işe yaramazlar ama rötuş üstünde iş görürler.
Çünkü gerçekte bu kalemlerin içinde vernik veya muadili vardır. Dolayısıyla
size önerim rötuş sonrası bu kalemlerle çok dikkatli ve yeterli miktarda uygularsanız yararlı olur.
Ama tabi asla yeni boyanıp verniği yenilenmiş bir panel gibi olmaz.
Geçmiş olsun Ulaş Abi. Milletin gözüne batıyor insanların didinip etinden tırnağından artırarak aldığı şeyler.. Kapalı garajdan başka çıkar yol yok ne yazık ki. 7-8 sene önce kapının önünde bizim aracın aynasını koparıp götürmüşlerdi..
Geçmiş olsun. Söylenecek çok söz var ama yeri değil tabiiki
Ülkemiz insanları gerçekten çok farklı. Bir kaç yıl önce Cem Yılmaz'ın bir reklam filminde söylediği bir söz "Eğitim Şart"
Geçmiş olsun. Söylenecek çok söz var ama yeri değil tabiiki
Ülkemiz insanları gerçekten çok farklı. Bir kaç yıl önce Cem Yılmaz'ın bir reklam filminde söylediği bir söz "Eğitim Şart"
Orjinal yazı sahibi: Yakup
Rötuş, kalem vs. ile uğraşmaktansa ben gidip local boya yaptırıyorum gözüme ne yıkarken ne silerken bir daha görünmüyor ve zamanla unutuluyor..
Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
Geçmiş olsun bu şekilde yapılanlara şahit oldukça gerçekten içim cız ediyor üzülüyorum....
hepiniz çok sağolun burada dertlerimi paylaşınca bir nebze olsun rahatlıyorum sizin gibi dostların verdiği destek insanı mutlu ediyor.
boyaya gerek yok, oraya rötüş yaptır ve sonra pastayla inceltin ve üzerine cila atın en azından boyadan kurtulabilirsiniz, kendimden biliyorum ama dikkat edin rötuş boyası üzerine vernik atılması icap edenleren olmasın genelde servislerde onunla rötuş yaparlar ve zamanla geri kalkar
Yorum