Emre abim sana da büyük geçmiş olsun, aracınız onarıldığına ve güzel olduğuna sevindim... sağol blackwind abi oraya da bir bakarım... bu arada arabalarımızın gerçekten sağlam olduğu ortaya çıkıyor, yaklaşık 5-6 dk o dolu altında gittik, ama içerden kimse denk geldi mi bilmiyorum, dedik tavanı delip içeri girecek herhalde :S şimdi sağolsun Platinum HD Hünkar abim aradı o bir yer tavsiye etti bir de oraya bir bakacağım... Hünkar abi de dr Vinyl'den bahsetti autoking'e bir arkadaşı audi götürmüş izmirde arabayı çok berbat yapmışlar...
autoking çok şikayet alan bir firmadır ama Ankarada ki autoking dolu konusunda ciddi anlamda uzmanlaşmış...
http://www.sucikti.com dursunbey e yağan dolu 20/05/2006 saat 16:30 sularında başlıyan yamur dolu yağışına dönüştü ve 20 dakika aralıksız yağdı yer yer elma ...
kardesım gecmıs olsun cok valla uzuldum dogrusu bende cok ! bende dusunuyorum otoparkta duruyor bızım araba acıkta acaba bırsey olurmu dıye ıcım ıcımı yıyor dogrusu ama yapacak bırsey yok napalım yer olmayınca! kardesım sen hıc uzulme yaptırırız en kral yerde sorun deıl! ızmır estetık oto cerrahı dıye bır var orayada gıdıp sorarız yanı yapıyorlarmı fln hunkar abının dedıgı yerede gıdıp bakarız sıkma canını kardesım sen tekrardan gecmıs olsun allah beterinden saklasın kardesim.! emre abı senın arabayada gecmıs olsun boyle cok ıyı ustalar keske boyle fırmaların hepsınde olsada gonul rahatlıgıyla arabalarımız bırakıp pırıl pırıl alsak..
Eyvallah kardeşim çok sağol, yaptıralım bir ya, bakalım Hünkar abim sağolsun ilgilenecek, yakın zamanda bi getirelim arabayı kardeşim, birlikte gideriz...
Ömer kardeşim bu arada aractaki hasarı net görmek istiyorsan eğer güzelce yıka tavanı kaputu ve bagajı beyaz florasan lambanın altında bak çok daha net görürsün inşallah saydığın kadardır göçükler...
Ömer geçmiş olsun sorun rahatlıkla çözülebilecek bir olay.Pizzacı motoru düşüp bizim şirket sahibinin jipinin kaportayı göçertmişti 3. sanayide uzman bir yer var orada düzelttiler göçüğü hiçbir iz kalmamıştı.Yerini öğrenebilirim istersen.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Ömer kardeşim bu arada aractaki hasarı net görmek istiyorsan eğer güzelce yıka tavanı kaputu ve bagajı beyaz florasan lambanın altında bak çok daha net görürsün inşallah saydığın kadardır göçükler...
bakalım bi abi öyle, sağol
Orjinal yazı sahibi: taner
Ömer geçmiş olsun sorun rahatlıkla çözülebilecek bir olay.Pizzacı motoru düşüp bizim şirket sahibinin jipinin kaportayı göçertmişti 3. sanayide uzman bir yer var orada düzelttiler göçüğü hiçbir iz kalmamıştı.Yerini öğrenebilirim istersen.
sağol Taner abim, Hünkar abi bi haber versin de bana olmadı seni de ararım.
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden korusun
Amin Fatih abicim
Orjinal yazı sahibi: Sufy
düzelttirin üstüne siyah (parlak) kaplatın derim )
Sufy abim, belli olmaz ki, araç zaten koyu bu arada face de gördüm, bende aslen Sivas'lıyım
Emre abim sana da büyük geçmiş olsun, aracınız onarıldığına ve güzel olduğuna sevindim... sağol blackwind abi oraya da bir bakarım... bu arada arabalarımızın gerçekten sağlam olduğu ortaya çıkıyor, yaklaşık 5-6 dk o dolu altında gittik, ama içerden kimse denk geldi mi bilmiyorum, dedik tavanı delip içeri girecek herhalde :S şimdi sağolsun Platinum HD Hünkar abim aradı o bir yer tavsiye etti bir de oraya bir bakacağım... Hünkar abi de dr Vinyl'den bahsetti autoking'e bir arkadaşı audi götürmüş izmirde arabayı çok berbat yapmışlar...
Ömer, bende İzmir autoking'den uzak dur derim. Yeri üçüncü sanayinin ilerisinde. Bu güne kadar oraya girip de memnun çıkan görmedim. Ben de önceki aracı oraya götürmek zorunda kalmıştım. Daha Aracı içeri sokmadan kapıda iki müşterinin calisanlarla kavga ettiğine şahit oldum. Dedim olur böyle seyler ve hasarı gösterdim. Tam 17 gün sonraya randevu verdiler.
Sizinle mı uğraşacağım deyip dışarıda, kendi cebimden yaptırmıştım çiziği.
1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)... Mazide güzel bir anı şimdi..
ömer faruk büyük geçmiş olsun sakınan göze comak girermiş seninde öyle oldu heralde tekrardan gecmiş olsun
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum