arkadaşlar benim arabanın boyası maşallah bebek teni gibi çok hassas dokunduğum yer çiziliyor acaba bu metalik olmasından mı, siyah olmasından mı ya da adnı ve cismini bilmediğim bir eksiklikten mi ve en kötüsü bu doğal mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Metalik Siyah Boya Hakkında bi soru...
Collapse
X
-
Ynt: Metalik Siyah Boya Hakkında bi soru...
Gökhan Siyah en güzel ve en nazik boyadır en ufak kılcal çizikler bile gözle gözükebilir bu doğaldır
Sık sık uygulama yapacaksın işin özeti
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Abi kaliteli bi yerde önce polisaj yaptır.Çizikleri filan alsınlar.Daha sonra yüzeyi temizleyip nano kaplama yaptır.Azda olsa çiziklerde etkisi olur.Hem daha güzel bir parlaklık verir, hemde boyayı uzun süre korur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55arkadaşlar benim arabanın boyası maşallah bebek teni gibi çok hassas dokunduğum yer çiziliyor acaba bu metalik olmasından mı, siyah olmasından mı ya da adnı ve cismini bilmediğim bir eksiklikten mi ve en kötüsü bu doğal mı?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxSiyah arabanmı var derdin var kardeşim. Araba dediğin Beyaz olur. Senin neyine siyah..2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YakupKronik sıkıntı siyahlarda.. Hele birde kıl kılçık bir yapın varsa hergün yeni bir çizik arar bulursun benim gibi
Cebimde asetat kalemle dolaşmayı düşünüyorum :P
Nuri senide ramazan rehavetine veriyorumF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: YakupKronik sıkıntı siyahlarda.. Hele birde kıl kılçık bir yapın varsa hergün yeni bir çizik arar bulursun benim gibi
Nuri senide ramazan rehavetine veriyorumOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: YakupKronik sıkıntı siyahlarda.. Hele birde kıl kılçık bir yapın varsa hergün yeni bir çizik arar bulursun benim gibi
Nuri senide ramazan rehavetine veriyorum
Yorum
Yorum