siyah vectramızı cizmişler sivri bir aletle bu konuda yardım bekliyorum boyama rutuş haricinde ne yapabiliriz cizik kalemleri işe yararmı tırnak giriyor en kısa zamanda resimleride koycam
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kardeşim Vectrayı Cizmişler
Collapse
X
-
Ynt: Kardeşim Vectrayı Cizmişler
ufuk kardeşim nasıl söverim cizenlere dersen ben yardımcı olurum sana :-) ama terbiyem müsait değil bu işi anlamıyorum yaa sen arabayı neden cizersin hayret bişey yaa cok geçmiş olsunHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Geçmiş olsun. Bizim arabaya da -sanırım kasıtlı- arkadan vurmuşlar. Böyleleri de var dünyada işte.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
geçmiş olsun abi.. Allah daha beterinden esirgesin.. sıkma canını inşallah sorunsuz düzelir geçer.. duran arabadan ne isterlerki.. ne zararı var millete.. 'insan olan' mala cana zarar verirmi yaw. hangi devirdeyiz. bu ''insanlığı'' yaparak zevk aldıklarını sanan zavallılara ne denirki. sinir bozucu bi durum..
tekrar geçmiş olsun abi.. sıkma canını
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Sıkma canınıustasının elinden güzel bi pasta cila ve boya her şeyi düzeltir.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ufuk Cansiyah vectramızı cizmişler sivri bir aletle bu konuda yardım bekliyorum boyama rutuş haricinde ne yapabiliriz cizik kalemleri işe yararmı tırnak giriyor en kısa zamanda resimleride koycam
İstanbul'da olsaydınız, ben yardımcı olurdum. Ama bir kaç saat giderdi. Eliniz yatkınsa, rötüş boyası, fırça, bant ve en az 2500 grit zımpara alın. rötüş boyasını çiziğe iyice yedirin. Kuruduktan sonra 2.kez tekrar aynı yeri ressam gibi bir daha geçin. Kuruduktan sonra maskeleme bandı ile çizilen kısmı ortaya alacak şekilde bantlayın. Su ve zımpara eşliğinde rötüş nedeniyle tepe yapan kısımları bastırmadan inceltin. Sonrada orta veya sert bir aşındırıcı ile çizilen kısma polisaj yapın.
Sonuçta daha az göze batar hatta zamanla ulan orada çizik mi vardı bile demeye başlarsınız.
Yorum
Yorum