Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çizik problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: çizik problemi

ezik yoksa pastayla bi şansını dene derim, bi bakmışın tertemiz olmuş, eğer çarpan cismin boyası, sizin arac üzerinde kalmiş ise kesinlikle pastayla tertemiz olur, ama çarpan cisim sizin aracın boyasınıda zedelemiş, boyasını kaldırmıs ise tek çare rutuj yada boyatmak.... calısını görebilsek daha net yorum yapardım, fotolardan boyadaki hasarı pek anlayamadım...

Yorum

hocam ankarada bu işlerden anlayan bi üyemiz yok mudur ona göstereyim ?ilk göz ağrı arabam göz değdi valla
      hasan abi bu pastayı nerden temin edebilirim

Yorum

rutuju dısarıdakı kaportacı, boyacılarda yaptırbaılırsın çok cüzi rakamlara, sigara parasına servis rutujla fılan ugrasmayabılır, boyadaki hasar aracın sac kısmına yani astarıda aşıp metal kısmına kadar geldiyse (ki fotoda gözüken öle bişi yok) ıslandıgında zamanla pas yapar, ama senınkınde öle bi durum yok, bi sıkıntı yaratmaz sadece görselliği bozar....

Yorum

bellı olmaz boyanınca tampon ya olmadı hepsını boyasın ne farkeder ben vurup vurup tamır ettırıyordum astranınkını ezık kırık vs ne varsa yapıp boyayı atıyordu burda usta. kı ankarada daha ıyılerı vardır.
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

pastayıda kaportacı boyacılardan temın edebılırsın, burda olsaydın sana yardımcı olmaya çok isterdim, bunlar ufak tefek şeyler, kafana takma bence, ayrıcada pastayla çıkcak gibi duruyor.... yada bi nalburdan selulozık tıner al, bıraz pamuga tineri sür ve çizik bölgeye fazla bastırmadan temizlemeye çalış, çok fazla bastırıp ovalarsan boyayı kaldırma riskinde var ona göre....

Yorum

hasan abi sana pm attım bi baksan acil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                rötuş servıste yaptırabılırmıyız cızık boyle durursa cok durur mu kı ?
                Rutuş olmaz kardeş cok sırıtır benim fikrim lokal bir boya attır otokıng tavsiyem kaskonu bozmaz mini hasarda hallederler servis seni cok oyalar keske esk olsaydın 5 saatlik iş gecmiş olsun

Yorum

su anda kaskoya bırsey olmamıstır degılmı ? abıcım bırde boyatmasam hıc bırsey yapmasam oyle kalsa sorun olur mu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                    en iyi, en kaliteli boya işlemi yetkili servislerde olur, ama parçanın boyandıgı belli olacaktır, oyüzden rutuj yaparak kurtarılabılıyosa öle yapmak daha iyi olur...
                    kople parca boyanmıyor lokal bir boya atılırsa belli dahi olmaz oto kıng bu eskişehirdeki cok başarılı vectarımı boyattım inanamamıştım

Yorum

ufuk abı bı gun eskısehıre mı gelsem dıye dusunuyorum suanda kaç saat ceker kı burdan

Yorum

su anda kaskoya bırsey olmamıstır degılmı ? abıcım bırde boyatmasam hıc bırsey yapmasam oyle kalsa sorun olur mu
                        kaskona bişi olmaz boyatmazsan senin zevki kardeşim ama bu arabalar 50/60 binlik araçlar sonuçta hoş olmuyor sen oto kıng götür bir derim http://www.autoking.org/ankara.htm

Yorum

2,5/3 saatde gelirsin kardeşim basmadan 100/110süratle ankaradaki otokıng işçilikleri bilmiyorum ama burdaki boyacı dehşet bir adam işine aşık on numara

Yorum

abı gelırsem yapabılır degıl mı sonra geldıgımızle kalmayalım yanlıs anlama sakın

Yorum

bıraz bılgısızım bu konularda pastayı nerden temin edebilirim
                              Önce aşağıdaki linkteki pasta ve Mibrofiber bez al. Bölgeye uygula. Boya transferi olmuşsa çıkartabilirsin.,
                              Koçtaşta var. Turtle wax rubbing compound olarak geçiyor.

Rötuş boyasını servisde yaptırabilirsin. Yaptırmana bile gerek yok. Aracı götür hemen rötuşlarlar.
                              Tamponlar meydana gelen bu tür durumlar çok önemli değil kafanıza takmayın. Rötuş yaptırın.
                              Tabi benim gibi çok fazla dökülme olursa mecbur boyatmak gerekiyor. Rötuş sırıtır.
                              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

aceleye ve telaşa gerek yok. nasıl olsa sorun bugün çözülmeyecek
                                tampon olduğu için boyanması önemli değil, boya işi de yok zaten, rötuş yeterli.
                                servis rötuş yapar ama işçilik iyi olmaz, tablo boyar gibi sürer fırçayı
                                bu tür işleri autoking yapıyor ama onunda iyisini bulmanız lazım, her şubesi kaliteli değil.
                                yarın pasta sürsen sağdaki ufak delik hariç hepsi kaybolur, deliğe de geniş zamanda rötuş attırırsın kaliteli olduğunu öğrendiğin bir yerde
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X