Yorumlar için Teşekkür ederim Pasta cila makinam suan yok gecen bime 3 tlye pasta cila gelmisti almadım keske alsaydım yaza doğru komple pasta cila yaptırcam ozamana kadar idare eder.
Bu tip ince işler için pad ile de pasta atabilir üzerine cila yapabilirsiniz. Cila, yıkama sonrası komple atılsa daha doğru olur.
Umut' un dediği ince zımpara yapılması işi cok daha kaliteli yapacaktır.
Selam, benim aracımda aynı renk ve 2015 model bende de senden daha ağır çizikler var. Kullandığın rötuş boyasının markası ve bir numarası falan varmı?
Bende rötuş yapmak istiyorum yardımıcı olabilirmisin?
Serviste yaptırdığım rotüş aklıma geldi. İlk yıkamada akmıştı. Su bazlı boya kullandılar herhalde haha
Sizinki gayet başarılı. Dendiği gibi biraz pürüzsüzleşmeye ihtiyacı var.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Selam, benim aracımda aynı renk ve 2015 model bende de senden daha ağır çizikler var. Kullandığın rötuş boyasının markası ve bir numarası falan varmı?
Bende rötuş yapmak istiyorum yardımıcı olabilirmisin?
Teşekkürler
Hocam Z22c boya kodu 1 şise 15 2.sise alirsanız 8 tl reklam olmasın ben forum donanımdan aldım size saticinin numarasını veriyim oje gibi bir sisede geliyor isterseniz sprey boyada yapabiliolar bende puruz kaldi biraz ama sprey boyayla belki kusursuz olur denemek lazim
Yorum