Duyuru

Collapse
No announcement yet.

m101vs ultimate comp.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• m101vs ultimate comp.

Merhaba
    Aracimin bir kac yerinde cizik var polisaj makinem yok elle ped yardimiyla uygulama yapmak istiyorum meguiars ultimate compound mu onerirsiniz m101 i mi.? M101 makine ile faydali diye biliyorum benim bir kac yerde cizik oldugu icin komple pasta atmiycam sizce hangisi?
    Saygilar. wsh2
    2010 1.6 180 T Sedan Sport paket Teknik gri+sunroof+1994 Elantra 1.8 otomatik

09  L 1470

35 AZ 6274

Ynt: m101vs ultimate comp.

El ile aşındırma yapmanız pek tatmin edici sonuç vermeyecektir.Ama yine de denemek istiyorsanız menzerna fg400 yada scholl concepts S30 deneyebilirsiniz.Benim tavsiyem aşındırma yerine dolgu sağlayan autoglym srp yada poorboys black hole gibi dolgu ürünleriyle çiziği kapatmanız.El ile yapacağınız en verimli uygulama olur bence.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Autoglym srp'si ve Wax'ı mevcut. arka tampon altında bir kaç çizik gözüme batıyor srp çizikleri maskeliyor bir kaç yıkamadan sonra açılma yapıyor.ama scholls u deniyim teşekkürler.

09  L 1470

35 AZ 6274

Yorum

Ben dün sonax çizik giderici cila ile tüm aracı cilaladim. Sonuç hüsran.
        .
        Bayide benim araca aynı ürünü usta uygulayınca çizikler kayboldu. Ben yapınca olmadı. Bir kez daha deneyip başaramazsam ürünü götürüp siz uygulayın demeyi düşünüyorum.
        .
        Önceki günde meguiars paste wax boya koruyucu ürünü uygulamıştım onun verdiği parlaklık daha fazlaydı. Ama çizikler belirginleşti. O yüzden çizik giderici cila aldım ama başarılı olmadı.
        .
        Özet sonax çizik giderici cilayi onermem. Amatör uygulamada sonuç alamayabilirsiniz. Uygun ürünü bulursanız buraya da yazin. Çizik giderici lazım olanlar alırlar.
        .
        Not: Bunları yapmadan önce 1hafta ara ile iki kez kille temizledim aracı.
        İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: venividivici48
          Merhaba
          Aracimin bir kac yerinde cizik var polisaj makinem yok elle ped yardimiyla uygulama yapmak istiyorum meguiars ultimate compound mu onerirsiniz m101 i mi.? M101 makine ile faydali diye biliyorum benim bir kac yerde cizik oldugu icin komple pasta atmiycam sizce hangisi?
          Saygilar. wsh2
          Bir ay kadar önce meguiars 101'i tüm araca makina ile uygulattım. İki kat yapıldı , ikinci kat daha hafif geçildi. Kılcal çizikler sıfırlandı. Elle uygulamada iyi sonuç alınacağını düşünmüyorum.
          Makina ile 101 uygulattıktan sonra üstüne meguiars 21 veya 205 uygulatın. Sonuç çok iyi olacaktır.
          Life begins @ 4000 RPM

Yorum

P 1 i buldum siparisi verdim.sunu soyliyim ek bilgi olarak kullandim ve gordum srp yi ardindan auto wax i elle uyguladim gayet memnunum fakat bu urunler cila kategorisinde autuglym cilalari elle kullanim icin uygun denemek isteyenler sonuc yikansa bile muthis..pasta yida p1 i elle bir deneyelim gelince yazarim sonucunu

09  L 1470

35 AZ 6274

Yorum

Meguairs degilde on planda kullandigim icin autoglym daha cazip geldi bakalim bir kac cizigim var p1 pasta ne yapacak deneyince sonucu yazarim onunda fikirler icin tesekkurler

09  L 1470

35 AZ 6274

Yorum

İşleniyor...
              X