S.a. diyerek konuya giriyorum.Aracımın ön tamponuna iskinin beton künklerinden bi tanesi, olduğu yerden yuvarlanarak aracımın ön tamponuna vurmus ve tamponda çizikler ve yırtılma oldu Yaklaşık 1 yıldır öyle kullandım. Kaskomun mini onarım anlaşma yeri olan RS servislne gittim ve komple tamponu boyayalım dediler. Ben lokal istedim ama usta lokal çok sırıtır,komple boyamak daha iyi olacağını söyledi. Fikirlerinizi almak istiyorum. Saygılarımla.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ÖN TAMPON İÇİN FİKİRLERİNİZ
Collapse
X
-
Ynt: ÖN TAMPON İÇİN FİKİRLERİNİZ
aleyküm selam
şahsi fikrim komple boyattığınızda diğer parçalar orjinal boyalı olduğu için boyatılan kısım illa ki bi ışık hüzmesi vuurduğunda belli eder
eğer vurulan yer küçük çaplı ise nazarlık diyelim boyatmanıza gerek yok bence
Yorum
-
Ynt: ÖN TAMPON İÇİN FİKİRLERİNİZ
Orjinal yazı sahibi: arel2434göze çok çarpıyor. birde künk uzun olduğundan verdiği hasar noktaları birbirinden uzak ve belirgin malasef.
Yorum
-
İyi akşamlar cümleten.
Benim çocuk site içinde geri giderken passat araca çarpma/sürtme şeklinde resimde görülen hasara sebep oldu.
Tamponda çizik ve farın altında tamponda dikey çatlak oluştu.
Değişen olmasını istemediğim için bu tampona ne tür işlem tavsiyeleriniz olur.
Çatlağı onarmak mümkün mü..? Ve akabinde tamamını mı boyatmamız gerekir?
tampon.jpg
Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.
Yorum
-
geçmiş olsun. Tamponlar hasarın boyutuna göre onarılıyor. plastik kaynak yapıyorlar vb. macunlayıp zımparalayıp boya atıyorlar. bu şekilde çözebilirsiniz konuyu. tüm tamponun boyanması gerekir ki bunda bir sakınca yoktur. boya tespit cihazı işlemez.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postgeçmiş olsun. Tamponlar hasarın boyutuna göre onarılıyor. plastik kaynak yapıyorlar vb. macunlayıp zımparalayıp boya atıyorlar. bu şekilde çözebilirsiniz konuyu. tüm tamponun boyanması gerekir ki bunda bir sakınca yoktur. boya tespit cihazı işlemez.
Tavsiyenize uygun onarımı yaparım artık.
Pendik , Kartal , Maltepe civarında bu işin yapan vardır muhtemelen.
Ama direk şu usta iyidir diyen olursa da şansımızı deneriz.
Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.
Yorum
Yorum