Rıfat abi, geçmiş olsun sana da. 1 yılda 5 adet ile rekor mu ki
Sağolasın Hasan, cidden de ayrı bi bağımız var onunla ilk gördüğümde şok oldum. Üstüne üstlük o gece rüyam da da arabayı görmüştüm, malum oldu demek ki.
Teşekkürler Murat abi ve Deniz abi. Allah beterinden korusun..
Bugün sabah aracımı Aydın Auto King'e bıraktım. Kaskomun mini onarım hizmetinden yararlanarak sürtülen kısmı boyattım. İşçilikleri çok iyi. Güneşte, gölgede baktım ton farklılığı göremedim hiç. İşçiliklerini beğendim hasardan iz kalmamış. O ufak siyahlıklar sinekler. Boyada kusur göremedim.
Bende de var arka tamponda. Çöp tenekesine çarptım. Önceden de boya atması vardı. Maşallah macunu dayamışlar.
150 TL ye ustam yapıcak ama autoking' de ücretsiz yaparlarmı ki ?
Abi kasko şirketinde varsa mini onarım hizmeti yaparlar. Poliçede belirtilmiştir, olmadı sigortacın ile görüşebilirsin. Genişliği önemli onlar için. Bir poliçe dönemi içinde 4 kez mini onarımdan yararlanma hakkın var. Benimki için sadece 1 hak gitti.
Birde gitmeden önce gideceğiniz Auto King bayisinin işçiliği için araştırma yapmanızı tavsiye ederim. İnternette çok araştırdım Aydın Auto King'i hiç şikayet göremedim. Fakat başka bayiler için yapılmış şikayetler gördüm.
Yorum