Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Astra Sedan

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel Astra Sedan

Herkese merhaba. Geçen yıl almış olduğumuz opel astra marka aracı ilk zamanlarında benim acemiliğimden dolayı parktan çıkarken sol ön çamurlukta çok hafif bir ezik meydana geldi ve geçen günlerde de araba park halinde dururken küçük bir çocuğun bisikleti ile arabanın arkasına çarpması sonucu bagaj kapağında derin bir çizik meydana geldi maalesef. Bu ezik ve çiziği servise gösterdiğimizde ezik olan kısmı açmaya gerek olmadığını çok küçük bir ezik olduğunu açıp çekiç vurduklarında boyasının çatlayabileceğini veya arabanın değerinin düşeceği sölendi ve hafif bir pasta cila uygulandı ezik olan yere. Bagaj kısmındaki çiziğe ise derin olduğu için pasta cilanın kapatmayacağı sölendi sadece fırça ile hafifçe boyandı ama çizik çok net belli oluyor. Bunların başka bir çaresi yok mu?

Ynt: Oplel Astra Sedan

Çektirme yapma imkanı yok mu? Otto Zenith'e gitmiştim ufak bir göcük için. Biraz yapıştırıcı sürüp ufak bir alette çektiriyorlar. Hasarın durumuna göre güzel sonuç verebiliyor. 2 yerdeki göcük için 10 dakika kadar uğraştı, para istemez dediler, yine de 10 lira para vermiştim.
    2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

Ynt: Oplel Astra Sedan

Orjinal yazı sahibi: enxdesign
      Çektirme yapma imkanı yok mu? Otto Zenith'e gitmiştim ufak bir göcük için. Biraz yapıştırıcı sürüp ufak bir alette çektiriyorlar. Hasarın durumuna göre güzel sonuç verebiliyor. 2 yerdeki göcük için 10 dakika kadar uğraştı, para istemez dediler, yine de 10 lira para vermiştim.
      Buna benzer birşey sorduğumda hiçbirşey diyemediler. Youtubede izlediğim bir videoda göçük olan bölgeyi bir sıvı sürüp sonra saç kuruma makinesiyle ısıtıp göçük olan kısmın altından eliyle ittirerek adam düzelmişti. Böle birşey yapabilirmisiniz diye sorduğumda ölece yüzüme baktılar sizin dediğiniz gibi yapıştıcı sürüp çektirme de yapamıyorlar sanırım serviste yapabilseler kendileri sölemesi gerekmez mi böle bir tamir uygulayabiliriz diye veyahut da başlarından savdılar anlamadım.

Yorum

İşleniyor...
      X