Malum tamponlar plastik, geçen gün alışveriş merkezinde muhtemelen alışveriş srabası sürtmüş ve ufak çizikler oluşmuş, servise gittim plastik tamponda tırnakla kontrol etikleri ve takıldığı için plastik tamponda bu tür derin sayılabilecek çiziğe birşey yapılması mumkun değil dediler... Plastik tamponda çiziğe ne yapılabilir konusunda yardım eden olursa sevinirim..!
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Plastik tamponda çizik nasıl giderilir?
Collapse
X
-
Ynt: Plastik tamponda çizik nasıl giderilir?
Alp bey yapılacak en iyi şey Autoking[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Alt alta Tirnak giren bir kac cizik olunca dikkatli bakinca rahatsizlik veriyor. Ufak tefek boyleseyler olmazsa daha iyi ama maalesef oluyor.
Gorusler icin tesekkurler her halde en iyi cozum dediginiz gibi yerel boya uygulamasi ama bu kadar ufak is icinde degmez.genede Autoking den de gorus almak yararli olacaktir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18su bazlı boya olduğundan rutuş çok sırıtıyor eskisinden daha kötü duruyor bence boyatmanız tarafındayım
Yorum
Yorum