Arabamda çarpmadan dolayı çamurlukta göçük, boya atması ve kapıda boya atması vardı.Servise götürsem çamurluğun değişip ya da komple boya olma ihtimali yüksek ve kaçınılmaz olduğu için abimin (Tolga) tavsiyesiyle Kemerdibi/Fatih'te, yağlı çekiç ustası olan Metin Özlem'e (Özlem Oto) götürdüm aracı.Göçüğü düzeltti ve biraz da rötuş yaptıktan arabam ilk günkü gibi oldu .Kendisine tekrar teşekkür ediyorum ve de herkese tavsiye ediyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel Astra J yağlı çekiç uygulaması
Collapse
X
-
Ynt: Opel Astra J yağlı çekiç uygulaması
geçmiş olsun güzel bi işçilik gerçekten...Hayırlı olsunBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
bugun bende gıttım ustaya elınde araba oldugu ıcın almadı benı fakat hem ben hem o musaıt oldugunda yaacaz benım surucu kapısındakı tekme atılan yerlerı.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosbugun bende gıttım ustaya elınde araba oldugu ıcın almadı benı fakat hem ben hem o musaıt oldugunda yaacaz benım surucu kapısındakı tekme atılan yerlerı.Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum