Bekbars urunleri icin bir sey soyleyemem ama Scholl urunleri alman markasi
Olup polisaj urunleri kalitelidir. Tavsiye ederim. En az meguiars,menzerna kadar kalitelidir.
Yanlız fiyatlar kazık. Örnek vereyim benim 10 pound yani 25*30 tl ye aldığım 200 gr kil için 130 tl demiş.
Bekbars urunleri icin bir sey soyleyemem ama Scholl urunleri alman markasi
Olup polisaj urunleri kalitelidir. Tavsiye ederim. En az meguiars,menzerna kadar kalitelidir.
Yanlız fiyatlar kazık. Örnek vereyim benim 10 pound yani 25*30 tl ye aldığım 200 gr kil için 130 tl demiş.
Saolun Gökhan bey .Sizin yazınızı şimdi gördüm .O yüzden sipariş vermiş bulundum .Ürünler geldi Üzerindeki made in germany yazısını görünce bende rahatladım.İlginize teşekkür ederim.
Estagfurullah. Bende bu konularda amator sayilirim. Surekli okuyup cesitli urunler aliyorum.
Sonrada uygulama yapiyorum. Yakinda sitede 1 kova su ile araci cizmeden nasil yikama yapilir konusunu anlaticam. Bu siralar bu tur urunlere taktim.
Sitesinde urun var. Shinearamadan omurun tavsiyesi ile almistim. 5 litre suya 30 ml karistiriyorum. 1 adet yikama eldiveni ve 5 adet mikrofiber bezle araba ne kadar tozlu olursa olsun piril piril oluyor. Ustelik bunu her yerde min. Su ile yapiyorun ve aracta en ufak cizik olmuyor. Yazin 2-3 gunluk araliklarla yikama icin ideal.
Yorum