Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Meguiars Ana bayi ile yaptığım görüşme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Meguiars Ana bayi ile yaptığım görüşme

orası meg in resmi bayisi değildir 450 one ya oha yani bana ulasın yaptırmak isteyenler yazık günah paranıza meg diye kandırıyorlar vallahi

Yorum

Ynt: Meguiars Ana bayi ile yaptığım görüşme

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
      Mert Bahçelievler Meguiars olarak Gold bilgisayarın arka tarafındaki yerden bahsediyorsun değil mi? Bildiğim kadarıyla yaklaşık 7-8 ay önceki sahibi Meguiars ürünlerini bırakmıştı.
      İşi devredecekti. Sanırım senin arkadaşın ondan devir aldı. Çocuğun ismini unuttum ama bana Meguiars ürünleri hakkında bayağa çok şey öğretmişti.
      Avcılara kadar gitmeden burda yaptıralım. Araç yıkama konusunda ne yapar acaba? Sürekli avcılarda kendim yıkıyorum. 15 tl civarı dış yaparsa süper olur.
      Geçen NXT Şampuan bitti. 37,5 tl verdim. 15 tl dış yıkama olursa aldığım şampuan bana kalır ihihi

evet ömer abi orayı özgür arkadasımıza bıraktı kendisi dükkanı bastan sona en iyi malzemelerle dosedi calısanları olsun kulladığı malzemeler vs vs 10 üzerinden 10 verrim. uygulama ustası ayrıdır zaten bugunde ben yap;tırdım 2.boya korumamı ve yine yağmur yağdı ftoları atarım pm yoluyla bana ulasırsanız sevirnirim

Yorum

İşleniyor...
      X