Araç üzerinde yapılan özellikle seramik kaplamalı aracınız için yıkamada önerdiğiniz şampuan veya marka-model önerisi olanları dinlemek isterim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Süngerle yıkama veya tazyikli su ile yıkama için şampuan (marka) önerisi
Collapse
X
-
Bir ay olmadı seramik kaplama yapalı. Servisin tavsiyesi
'' 20-30 cm uzaktan taziyikli su ve köpük kullan mikrofiber bez ile kurut '' Sünger ve fırça kullanma şeklindeydi.
Bende öyle yapıyorum/yaptırıyorum. Özellikle şu şampuan veya köpük belirtilmedi.
Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.
-
Orjinal yazı sahibi: BirFani View PostBir ay olmadı seramik kaplama yapalı. Servisin tavsiyesi
'' 20-30 cm uzaktan taziyikli su ve köpük kullan mikrofiber bez ile kurut '' Sünger ve fırça kullanma şeklindeydi.
Bende öyle yapıyorum/yaptırıyorum. Özellikle şu şampuan veya köpük belirtilmedi.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Açıkcası ph değeri nötr olan herhangi bir marka şampuan yeterli olur. Sadece çift kova ile yıkama yapın ve yıkama öncesi muhakkak su ile tozu indirin. Son kat olarak da hızlı sprey cila kullanıp kurularsınız , uzun süre kaplamanın etkisini korursunuz.
- Beğenmeler 3
Yorum
-
Meguiars sari sampuan son 3 aracimda kullaniyorum gayet iyiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 2
Yorum
Yorum