Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nasiol Ürünleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Nasiol Ürünleri

Kamil bey,

Bildiginiz gibi forumun ticari urun tanitimlari konusunda bir politikamiz var. Dolayisiyla Selcuk beyin size satin alacaginiz yer konusunda yol gostermesi yanlis olacaktir. Kendisi sadece teknik bilgi konusunda bize destek verecektir. Uygulamayin soyle yapin boyle yapmayin seklinde.

Lafi uzatmayim urunu nasiol un kendi web sitesinden siparis edebilirsiniz. Uygulama hakkinda sormak istediklerinizi buradan sorabilirsiniz. Boylece bilgi paylasilmis olur.

Ayrica deneyimlerinizide burdan paylasabilirsiniz.
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Selçuk bey hoşgeldiniz foruma kore menşeili nano ürünlerde 9 mıkrona kaddar bır tabaka olusturdugu soylenıyor nano ürünün sizin ürünlerinizdede böyle bir tabaka mevcutmu acaba ?
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Bende nerde Omur diyordum? Doktor geldi. Normal doktorlugun yaninda detailing doktorluguda yapmistir kendisi. oleyy

Yorum

Merhaba ve hoşbulduk,

Gökhan Bey'in de ifade ettiği gibi teknik anlamda burada bulunuyorum daha çok. Satışla ilgili reklam olabilecek bilgi vermek istemem.

Ömür bey nasiol ürünleri yaklaşık 80-100 nm(parçacık boyutları bu tabakadan epeyce küçüktür) kadar bir tabaka oluşturuyorlar. "Smart Silis" ticari adlı bu teknoloji ile daha az kalınlıkta kaplama yaparak optik, nefes alma ve tuşe özelliklerinde bir değişiklik olmamış oluyor ve kaplama yapılan yerde ürün daha etkili çalışıyor. 9 mikron bize göre çok büyük bir değer açıkcası, ürünleri bilmiyorum ve duymadım. Muhtemelen nano parçacık boyutları büyük olan yapıda kaplamalardır. Şunu da belirtmekte yarar var ne kadar küçük parçacık maliyetin o kadar artması demek, istisnalar hariç olmak koşuluyla. O ürünler daha farklı bir teknoloji de olabilir . Sanırım en güzeli gerçek kullanım koşullarında aradaki farkı koymaktır.

Madem konu hakkında epeyce teknik bilgi de var şöyle özetleyeyim durumu. Aslında malzemeler aynı olsa da etrafımızda kullanılan çoğu ürünün üretimi mikron mertebesinde ve bu üretimlerin neredeyse hepsi 20-30 yıl içerisinde nano boyuta kayacak ve ürünler çok daha kaliteli ve uzun etki süreli hale gelecekler.

Yorum

Bılgıler ıcın tesekkur ederım. Kastettıgım fırma kore menşeili aquartz firması. Belkı bakmak ıstersınız dıye yazdım.

Bu arada %20 facebook ındırım kuponuyla cam ve boya koruma urunlerını sıparıs ettım sonucları detaylıca paylasırım
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Ömür bende facebook sayfasından beğendim. İndirim kuponu e-mail adresine mi geliyor?

Bu arada arkadaşlar Nasiol'ün Facebook sayfasında beğen işaretleyen ilk 100 kişiye %20 indirim var.
              Sanırım iletişim bilgileri sayfasından bilgilerinizi gönderince e-mail adresinize geliyor.
              Ömür yapmış o daha iyi biliyor.

Yorum

evet abi kendi sitesinden iletişimden mail attım maıl adresıme geldi tek kullanımlık kod.

Yorum

Sagol Omur, simdi baktim. Benim kodda gelmis.

Yorum

facebook sayfasını bulamadım
                    InsigniaTEAM

Yorum

Nasiol. 60.403 beğenme · 140 kişi bunun hakkında konuşuyor. Nasiol is the world’s leading producer of surface protection solutions using the latest development

Yorum

kodların son kullanım zamanı var mı acaba
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          kodların son kullanım zamanı var mı acaba
                          ilk 100 kişi şeklinde bir sınır var ama zaman kısıtı konusunu da sormak lazım.

Yorum

Cagri bey kodlarin son kullanim zamani yoktur. dilediginiz zaman kullanabilirsiniz ancak facebookta 100 kisiye ulasilmak uzere diye biliyorum.

Yorum

indirim kodum var ama yakın zamanda kullanmam sanırım o yüzden sordum. ürün çeşitlerinin artmasını beklesem mi diye düşünüyorum ihihi
                              şuanda sadece su kaydırıcı işime yarar ama oda elimde var zaten.
                              InsigniaTEAM

Yorum

Ürün çeşitliliği yakın zamanda kişisel kullanıcılar için artmayacak diye bir plan var. Endüstriyel bölüm için birkaç düşünülen malzeme var ancak. Kişisel grupta, etkinliği daha yüksek ve daha maliyetli olan bir ürün grubumuzun ilerde piyasaya sürülmesi fikri var ancak bu ürünler de bir yıl kadar sonra çıkacak gibi görünmekte şu an en erken.

Yorum

İşleniyor...
                                X