Bugunlerde camlarda yagmur suyu itici kullanmak iyi fikir Ercument
Telefondan bilgi aldım bu ürünlerle ilgili olarak ,6 ay etkili olduğunu söyledi yağmur iticinin,bakalım sonuç ne olacak,çamur vs lekelerde yüzeyde tutunamayarak akıp gidiyormuş.
Bu arada GÖKHAN senn elinde üzerinde köpek balığı resmi olan üründen varmı bir arkadaş çok istedi.
Ercument,
Finish kare hitemp 1000p sealent. Cok iyi bir urun ama elimde yok. O zaman size ozel ingiltereden getirmistim. Turkiyede kolay bulunur bir urun degil.
Nasiol urunlerinin temsilcisi Selcuk bey Nasiol nickname ile uye olmustur. Ticari olarak degil ama teknik destek vermek icin tum arkadaslara yardimci olacaktir.
Selcuk bey Tanisma alaninda kendisini tanitacak ve bu konu basligi altinda urunler konusunda bilmek istediginiz herseye yanit verecektir.
gökhan abi istersen bu ürünleri benim kara gözlüde deneyebilirsin
Şerif sen aldıklarını dememedin mı daha .
abi sadece hızlı cilayı denedim ama onuda gece karanlıkta yaptım nasıl oldu pek anlamadım bu arada fıs fıs kutusunda olan ve üzerinde lastik parlatıcı yazan mavi sıvıyı sulandırmak mı lzım?
Bugunlerde camlarda yagmur suyu itici kullanmak iyi fikir Ercument
Telefondan bilgi aldım bu ürünlerle ilgili olarak ,6 ay etkili olduğunu söyledi yağmur iticinin,bakalım sonuç ne olacak,çamur vs lekelerde yüzeyde tutunamayarak akıp gidiyormuş.
Bu arada GÖKHAN senn elinde üzerinde köpek balığı resmi olan üründen varmı bir arkadaş çok istedi.
Ercument,
Finish kare hitemp 1000p sealent. Cok iyi bir urun ama elimde yok. O zaman size ozel ingiltereden getirmistim. Turkiyede kolay bulunur bir urun degil.
Bir daha toplu alım olursa alırım bende , Saol .Şimdilik nasionel ürünlerini bir denicem bakalım. Sonuç ne olacak.
OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
abi sadece hızlı cilayı denedim ama onuda gece karanlıkta yaptım nasıl oldu pek anlamadım bu arada fıs fıs kutusunda olan ve üzerinde lastik parlatıcı yazan mavi sıvıyı sulandırmak mı lzım?
ben sulandirmadan kullanıyorum. Fısfis bozuk galiba . Kapağı açıp kullanıyorum ben. Bolcana süngere sür ve kuruyken lastiğin üstüne iyice yedir.
ben sulandirmadan kullanıyorum. Fısfis bozuk galiba . Kapağı açıp kullanıyorum ben. Bolcana süngere sür ve kuruyken lastiğin üstüne iyice yedir.
ohooo böyle olmazki abi madem fıs fıs bozuk neden yenileyip vermedin? ( nankörlükte sınır tanımam) ))
Benim adım Selçuk ve bu konuda nasiol ile ilgili teknik destek vermek için buradayım.
Ürünlerimiz, ekstreme spor, kişisel, ev, oto, marine ve endüstriyel olmak üzere 6 ana grupta piyasaya çıkmıştır.
Oto grubundaki ürünlerimiz MetalCoat boya jant motor koruma,GlasShield yağmur kaydırıcı ve CabinCare tekstil koruma olarak üç adettir. Ürünlerimizin, etki süresi nanoteknoloji tabanlı olmayan ürünlere göre daha uzun, uygulaması basit ve etkili olması için uğraştık. Umarım sizler de beğenirsiniz.
MetalCoat ürünümüz boya koruma ürünü olup güneş yanığı, kuş pisliği v.b. etkilere karşı koruma sağlar ve yüzeye kolay temizlenme yeteneği kazandırır. Boya, jant, plastik, motor aksamlara uygulanabilir ve bir şişe MetalCoat ile bütün bu alanlar korunabilir. reken bir üründür.
GlasShield ürünümüz, kolay temizlenme, görüşü netleştirme, buzun kolay temizlenmesi gibi etkiler kazandırır cama. Özellikle yağmurlu koşullarda ve düşük hızlarda dahi sürücü görüşünü arttıran bir üründür ve yağmurlu koşullarda görüşten dolayı oluşabilecek kazaları önlemede her araç için standart olarak kullanılması gereken bir üründür.
CabinCare ise oto tekstillerine su, sıvı leke ve yağ iticilik kazandıran bir ürünümüzdür. Koltukları bu tür kirlenmelere karşı korur.
Ürün gruplarımızı ve ürünlerimizi farklı ihtiyaçları gidermek için daha da arttıracağız yıllar içerisinde, farklı konularda çalışmalarımızı sürmektedir.
Ürünlerimiz genel olarak bu şekildedir oto grubunda. Uygulama, sonuçlar ve bilimsel sorular ile ilgili her türlü soruyu elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.
Saygılarımla,
Yorum