Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TurtleWax Şampuan ve Fiber Bez

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TurtleWax Şampuan ve Fiber Bez

Merhabalar
    Bugün alışveriş yaparken oto bakım ürünlerine bir göz attımda, duyduğum kadarıyla Turtlewax fena bir marka değil. Bugün 15 lira gibi komik bir rakama 1 litre Turtlewax şampuan ve 1 adet mikrofiber bez satın aldım. Bu ürünlerin Türkiyedeki fiyatını aşağı yukarı bilen varmıdır acaba ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Ynt: TurtleWax Şampuan ve Fiber Bez

Geçen cuma Aynısından hatta biraz daha büyük olabilir çünkü kulplu bir paketi vardı 19.90 tl ye Koçtaştan aldım ama bezi yoktu birde aynı markanın 11 tl ye koltuk temizleme ürünü aldım çok iyi temizliyor ve kokusu harika
    İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
    Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

Yorum

Aman sen arabayı hiç yıkatmasan temiz olmasa ne olur kaputun altında Kaplan var kardeşim

Yorum

Saol Emre abide öyle olmuyo baksana daha memlekete dönmeden malzeme aldım Tabiki öyle 10 numara bakım yapamam ama elimden geldiğince temiz bakmaya çalışıyorum

Yorum

Türkiyeye gelince 2 kova al. Önce şampuan öncesi su ile arabanın üzerindeki tozu al.
          Sonra bir kovanın içine temiz su ve şampuan koy. İyice karıştır. Araca fazla bastırmadan şampuanlı fiber süngeri sür.
          Kirli suyu boş kovaya sık ve temiz kovadan şampuanlı su al ve araca sür.

Ayrıca uygun fiyata wax bulabiliyorsan wax da al.
          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
            Saol Emre abide öyle olmuyo baksana daha memlekete dönmeden malzeme aldım Tabiki öyle 10 numara bakım yapamam ama elimden geldiğince temiz bakmaya çalışıyorum
            her haliyle şeklini koyar lafı buna getirmeye çalıştım kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
              Türkiyeye gelince 2 kova al. Önce şampuan öncesi su ile arabanın üzerindeki tozu al.
              Sonra bir kovanın içine temiz su ve şampuan koy. İyice karıştır. Araca fazla bastırmadan şampuanlı fiber süngeri sür.
              Kirli suyu boş kovaya sık ve temiz kovadan şampuanlı su al ve araca sür.

Ayrıca uygun fiyata wax bulabiliyorsan wax da al.
              abi önerdiğin bir marka varsa ona bakıyım birde fiyat hakkında bilgi verirsen çok sevinirim, burda daha pahalı ise almayayım

Yorum

onur kardeş yolları güzeldi vilnius ün buradaki gibi pislik olmaz araban eminim) geçen sene gelmiştim oraya çok hoşuma gitti walla
                2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

İşleniyor...
                X