Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hadi bakalım virüs bulaştı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• hadi bakalım virüs bulaştı

bu detailing başlıklarını okuya okuya sonunda virüs banada bulaştı. Hakan beyde saolsun ürenlr bugün elime geçti. Birde işe nerden başlicamı bilsem tamamdır

karcher basınçlı yıkaması tamamdır
    einhell polisaj mak. tamamdır
    ürünler tamamdır

pedler eksik. bu ürünlerle hangi ped kullanmak lazım ?

.

Ynt: hadi bakalım virüs bulaştı

Çok güzel set hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeldiniz İşe wash & wax ıle arabayı yıkayarak baslayabılırsınız 2 tane kova 1 tane mıcrofıber/kuzupostu eldıven lazım ama Birde kil bulabılırsenız ıyı olur.
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

1 tane polishing 1 tane finishing pad lazım şimdi. El ile uygulama padleride lazım tabi.
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Emre bey güle güle kullanın
        Telefonda dediğim gibi bende 6.5inch cut-polish-finish padleri mevcut. (makine için)
        5.5inch cut ve cila padleride mevcut. (makine için)

Scartch swirl b-gone ürününü lokal olarak uyglayacaksanız , cila padi ile elle yapabilirsiniz.

Yorum

hoşbulduk hocam.. ben arabayı geçen sene ilk aldığım zaman meguiers te boya koruma yaptırmıştım. 1 senedir hiçbişey yapılmadı ve araba şuan 5000km de nerdeyse 1 senedir yatıyo.
          araçta hemen hemen hiç çizik yok o yüzden kil düşünmedim zaten hayatımda görmüşlüğümde yok ihihi nasıl yapılır onuda bilmem
          bu pedlerden ankarada bulabilebiliceğim bi yer tavsiyesi olursa süper olucak
          .

Yorum

Hakan bey ben şu acemilik günlerini bi atlatiim, sizin bütün ürünlerle çeyizimi genişleticem wsh
            .

Yorum

Emre Bey hayırlı olsun...
              Çok hoş ürünler...CG nin zaten maşallah ped şişe suyunu alsan wax vardır içinde.

Bir defada anlatmak zor zaten ama aklınıza gelen sorular oldukça bu topikte yanıt bulursunuz.

Kil çok faydalı aslında çizik olmasada yapılsa iyi.Yıkamada çıkmayan ne varsa alıyo bu kil.Boya tertemiz oluyo.Suyla bile kullanılır.
              Tabi öncelikli şu yıkama eldiveni ve yıkama şampuanı ednimek gerek.(şampuanın varmış resimde) Olay burda başlıyor zaten.Polisaj yapmasanız bile acil bir uygulama pedi lazım.
              Bu pedi wax veya glaze atarken kullanırsınız.En az 3 adet olsun.Hiç biyerde bulamazsanız ben practiker ve metro dan alıyorum siyay pedler 3 lü paket halinde.

Yorum

Emre Bey,güzel wax yapın aracınıza yıllık bakımıda gelmiştir bence yaptırın hepsini kurtulun ihihi
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun abi nediyelim darısı başımıza

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speedyY

bu detailing başlıklarını okuya okuya sonunda virüs banada bulaştı. Hakan beyde saolsun ürenlr bugün elime geçti. Birde işe nerden başlicamı bilsem tamamdır

karcher basınçlı yıkaması tamamdır
                    einhell polisaj mak. tamamdır
                    ürünler tamamdır

pedler eksik. bu ürünlerle hangi ped kullanmak lazım ?

Vayyy vayyy vaay Çantaya bak. Pardon Petes 53 Black Pearl wax a bak.
                    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Anti Virüs verebilir

Maşallah Hayırlı olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Böyle virüs dostlar başına... ihihi Hayırlı olsun, güle güle kullanın...

Yorum

İşleniyor...
                        X