arabayı yeni aldığımda yaptırmıştım ben bunu. yaptırmadan öncesini bilmediğim için işe yarıyor mu yaramıyor mu anlayamamıştım.
iskitlerdeki 3m'de mi yaptırdın?
arabayı yeni aldığımda yaptırmıştım ben bunu. yaptırmadan öncesini bilmediğim için işe yarıyor mu yaramıyor mu anlayamamıştım.
iskitlerdeki 3m'de mi yaptırdın?
evet iskitlerde Valla için rahat olsun para boşa gitmiyor siz o farkı yaşayamamışsınız ama sonuç iyi
Detaylara girersen 2 litre az en az 4 litre şart.Ben kurudktan sonra 1 kat daha attırmıştım.
Kendi başına yapılcak iş değil her yerin batar.Astarı yüzünden pahalıya gelir....bence.
Nail,
A340/A330 iniş takımı boggie beam altını mutlaka görmüşsündür!!!
Onun altına attığımız ürün 3m inkinden çok daha pahalı bir ürün.
Bilirsin liquid sealent (bostik) vardır. Yapısal ve biz kullanıyoruz. İşte bu ürünü özel bir tabanca ile atıyoruz.
Ama tabanca 50 tl falan.
Tek yapmam gereken 1 adet lift bulmak. 50 tl tabanca + 25 tl veya 50 tl (detay) aldın mı, geriye ne kaldı
bu işi yapacak usta. O da kimde var tabi benim atölyemde. 75-100 tl arası işi hallederim. ihihi ihihi
Benim Araca yapalım benim lastiklerden çok ses alıyorum gökhan görüşelim
Görüşelim Fatih. Türkiyede 3m fiayatını bilmiyorum ama ingiltereden 4-5 litre ile işi bitiririz.
Belki biri bize lift ve tabanca konusunda da yardımcı olur.
Görüşelim Fatih. Türkiyede ne kadar bilmiyorum ama ingiltereden 4-5 litre ile işi bitiririz.
Lift Ayarlanır Önemli olan işi bilen birisi tarafından yapılması
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Görüşelim Fatih. Türkiyede ne kadar bilmiyorum ama ingiltereden 4-5 litre ile işi bitiririz.
Lift Ayarlanır Önemli olan işi bilen birisi tarafından yapılması
İşi bilen biri bende var. Hatta bizim siteyede üye. Hatırlarsan 1-2 ay önce üye olmuştu.
1 yemeğe bağlarız. 10 numara boyacıdır.
Yorum