Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arkadaşlar bu ürünler boya koruma cila çizik vs için yeterlimidir?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arkadaşlar bu ürünler boya koruma cila çizik vs için yeterlimidir?

Arkadaşlar Meguiars ın aşagıda linkleri olan ürünleri sizce işimi görurmü bunlara ek olarak hangı bezi almalıyım tavsiyede bulunurmsunuz

-aracım siyah renk acaba bu uygulamalardan sonra Ayna gibi sonuç alabilirmiyim
    -Birde ScratchX kedi tırmalaması sonucu oluşan çizikleri çıkartırmı sizin önerebileceginiz başka çizik çıkartıcı varmı kediler kaput ve tavanda baya çizik yaratmış bu konuda baya yardıma ihtiyacım olcak

şimdiden teşekkurler arkadaşlar

linklr :

Meguiar's, Dünya'nın lider oto şampuanı, pasta, cila, hare giderici, wax, boya koruma, seramik kaplama markası. Meguiar's Bayileri ve Blog Sayfası

Meguiar's, Dünya'nın lider oto şampuanı, pasta, cila, hare giderici, wax, boya koruma, seramik kaplama markası. Meguiar's Bayileri ve Blog Sayfası

Ynt: Arkadaşlar bu ürünler boya koruma cila çizik vs için yeterlimidir?

Bu Konularda Gökhan ve Ömür bey size gerekli bilgiyi verebilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

foruma yeni üye oldugum için arkadaşları pek tanımıyorum acaba kendilerine nasıl ulaşabilirim forum nickleri nedir acaba ?

birde Glaze diye bi ürün duydum meguiars glaze 7 yi TR de nerdn temin edebilirim

iyi aksamlar

Yorum

scratchx ile tüm araba bitmez onu ben genelde ufak lokal çiziklerde acil yardım ıcın kullanıyorum ya da kapı açma yerındekı tırnak cızıklerı. misal kedı 1 cm 2 cmlık bır cızık yapmıs onu cıkarır ama 15 20 dk alır o cızıgı alması.. Makıneylemı yapacaksınız ıslemı ona gore bır tavsıye verelım.

ayna gibi parlaklı adam gibi polisajdan yani cizikleri gidermeden geçer. meg glaze 7 http://www.cleanyourcar.co.uk/glazes...e/prod_92.html buradan temın edebılırsınız. Ya da bende var size satabilirim 1 kere kullandım 20 tlye. Ama illa glaze kullanacaksanız Poorboys Black hole ürünü veya Chemical Guys EZ creme glaze veya wet mirror iyi bir alternatif olur.
        Cila açısından .

wax açısından şahsen ben 47.5 lırayı nxt tech sıvı waxa vermem parlaklıgı guzeldır ama pek uzun ömürlü olmaz ha dersenızkı ben her yıkamada atarım o zaman nxt nın sıvı waxını tercıh edın derım.

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=2480.0 http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=2043.60 burda benım aracımın fotoğrafları mevcut aklınıza takılan birşey olursa cekınmeden herşeyı sorabılırsınız yardımcı olurum nxt şampuanı kullanmadım hıc fakat ultımate wash&wax daha ıyı dıye duydum
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
          scratchx ile tüm araba bitmez onu ben genelde ufak lokal çiziklerde acil yardım ıcın kullanıyorum ya da kapı açma yerındekı tırnak cızıklerı. misal kedı 1 cm 2 cmlık bır cızık yapmıs onu cıkarır ama 15 20 dk alır o cızıgı alması.. Makıneylemı yapacaksınız ıslemı ona gore bır tavsıye verelım.

ayna gibi parlaklı adam gibi polisajdan yani cizikleri gidermeden geçer. meg glaze 7 http://www.cleanyourcar.co.uk/glazes...e/prod_92.html buradan temın edebılırsınız. Ya da bende var size satabilirim 1 kere kullandım 20 tlye. Ama illa glaze kullanacaksanız Poorboys Black hole ürünü veya Chemical Guys EZ creme glaze veya wet mirror iyi bir alternatif olur.
          Cila açısından .

wax açısından şahsen ben 47.5 lırayı nxt tech sıvı waxa vermem parlaklıgı guzeldır ama pek uzun ömürlü olmaz ha dersenızkı ben her yıkamada atarım o zaman nxt nın sıvı waxını tercıh edın derım.

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=2480.0 http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=2043.60 burda benım aracımın fotoğrafları mevcut aklınıza takılan birşey olursa cekınmeden herşeyı sorabılırsınız yardımcı olurum nxt şampuanı kullanmadım hıc fakat ultımate wash&wax daha ıyı dıye duydum
          madem araçlarımız aynı renk aynı model ozaman size şöyle diyeyim kullandıgınz ürünler neler

Çizik giderme işlemini makina yapcz
          nxt techin uzun ömürlü olmadıgını bilmiyordum sık sık wax yapacak vaktım yok açıkcası uzun ömürlü bi ürün önerebilirmisinz ?

şimdiden teşekkurler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hdmgl

madem araçlarımız aynı renk aynı model ozaman size şöyle diyeyim kullandıgınz ürünler neler
            Kullandığım ürünler burda http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=2043.0 ihihi

Orjinal yazı sahibi: hdmgl
            Çizik giderme işlemini makina yapcz
            nxt techin uzun ömürlü olmadıgını bilmiyordum sık sık wax yapacak vaktım yok açıkcası uzun ömürlü bi ürün önerebilirmisinz ?

şimdiden teşekkurler
            Makina için bir sürü ürün var vallahi. Çeşit çok fazla bu konuda. Çiziğin durumuna görede davranmak lazım biraz. Araba yeni olduğu için fazla aşındırıcı urune gerek yoktur dıye dusunuyorum ama bellı olmaz tabı boyanın durumu onemlı. Menzerna Meguıars Virtus 3M ürünleri var çeşitli aşındırıclık oranında bunlardan orta asındırıcılıkta olanını secebılırsınız.

Wax olarak uzun omurlu olsun dıyorsanız sealantları tercıh edın. CG Jetseal, Finish Kare 1000p, Collinite 476s 6 aya kadar Türkiye şartlarında koruma sağlıyor. Ya da nano urunlerı tercıh edebılırsınız 12 ay etkili ürünler var Caremaxx, CQuartz, Gtechniq C1 başı çeken nano urunler. Uygulama bıraz zahmetlı ama o kadar abartı degıl ama 12 ay koruma ıcın buna deger.
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

o zaman şöyle yapalım ben yarın çiziklerin resimlerini burada paylaşym çiziklerin durumuna göre sizden öneri alayım.

Nano ürün kullanmak sanırım daha iyi olcak uygulayack kişi profesyonel birisi boyacı bi arkadaşım yapacak uygulamayı yapılmışken iyisi olsun. Yanlız aracı yıkamaya benım pek vaktim olmuyor yıkamacılara verıyorum genellıkle tabi fırçasız yıkatıyorum bi makina ile köpük sıkıyorlar diger makina ile temizliyorlar bu uygulama wax ın ömrünü ne kdar azaltır bu durumda nano ürünmü kullanmak daha iyi olur yoksa normal waxlardanmı

Yorum

Nanoda fazla abartı yıkamaya gerek yok su tut yeter deterjana gerek yok

çizikleri led fenerle veya güneş altında doğru acıyı yakalayarak cekersenız daha faydalı olur. yanı soyle gunesı veya ısıgı yan dusecek sekılde cekersenız daha anlasılır olur

Yorum

İşleniyor...
                X