Ynt: Bakım temizlik GENEL Konu. Yardım,öneri, sohbet
eeehhh sıkıldım artık ya. satıcam ben bu arabayı. 6 sene astraya bındım boyle seyler gelmedı hıc basıma ulan 6 ay oldu 2 kere tampona vurdular yeter artık ya. al yıne tamppon boyanacak işte
Geçmiş olsun Ömür. Boşver satmayı olur böyle şeyler. Bende daha büyük olmuştu. Boyattım oldu bitti.
Gördüğüm kadarıyla çoğu tamponda belki çok az kaportada olmuş. Yaparlar herşeyin çaresi var. Corsa, c3 le napicaan.
Şöyle bir şey buldum, Meguiars ürünleriyle temizlik 110 tl yerine 29 tl diyor Ankara için herhalde sanırım sadece 5 saati kalmış işçilik nasıl olur bilmiyorum ama fiyat uygun duruyor
Aradığınız tatil ve turlar, restoran ve yemek mekanları, cafeler, tatlıcılar, eviniz, kendiniz ve bebeğiniz için ürünler, sağlıklı yaşam seçenekleri olağanüstü indirimlerle Grupanya'da!
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Orjinal yazı sahibi: Hasan
Şöyle bir şey buldum, Meguiars ürünleriyle temizlik 110 tl yerine 29 tl diyor Ankara için herhalde sanırım sadece 5 saati kalmış işçilik nasıl olur bilmiyorum ama fiyat uygun duruyor
Aradığınız tatil ve turlar, restoran ve yemek mekanları, cafeler, tatlıcılar, eviniz, kendiniz ve bebeğiniz için ürünler, sağlıklı yaşam seçenekleri olağanüstü indirimlerle Grupanya'da!
Hasan,
Burda belirtilen işlemlerin 110 tl olması zaten abartılı. 70-80 tl ye meguiarsin ürünlerini satın alırsın. İç temizlik, cilali sampuanli yıkama, jant temizliği falan filan. Yani indirim falan yok fiyat normal, hatta biraz yüksek bile.
Yok ben aldım zaten ürünleri de Ankara da uğraşmak istemeyenler olursa 29 tlye bakım uygun olur Ömür abi bu arada geçmiş olsun Allah daha büyüğünden korusun.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum