ohowww o bizim canımız ya gücümüze güç katmaya geliyor vallahi full detailing günlerinde polisajın ortasında arada garaja sıkıyorum sonra tam gaz devam
ohowww o bizim canımız ya gücümüze güç katmaya geliyor vallahi full detailing günlerinde polisajın ortasında arada garaja sıkıyorum sonra tam gaz devam
Aynısını bizim yabancılara da sıksak belki adam olurlar..sende BJK lisin galiba...
Ynt: Bakım temizlik GENEL Konu. Yardım,öneri, sohbet
Ellemi uygulamış bunu. Yalnız kırmızı renkteki araçlarda yapılanlara pek güvenme çağrı acayıp gaza getırıyorlar ama boyası solmus oldugunda yapılan uygulamanın en basıtı bıle trajık degısıklıkler yaratıyor. Tükrükle polısh yapsan bıle ayna oluyor bende ılk basta donanımhaberde sercanın bır kırmızı suzukı calısmasından gaz alarak basladım bu ıse de sonra polısh makıne ve sen basbasa kaldıgında anlıyorsun olayı
Sipariş vermeden önce bu tarz ürünler için size danışırım. Dün çektiğim fotoları ancak bugün atabildim. Tel kamerasıyla çektim fakat hem ışık, hem de kamera yetersiz kaldı sanırım. Yanlız benim gözlemim boyamın durumu iyimiş.
Bu fotoyu yanlışlıkla flaşsız çekmişim ama ilginçtir bunda kılcal çizikler belli olmuş. Yanlız kil şart
[img width=1024]http://i55.tinypic.com/33lfqs1.jpg[/img]
Pek bellı olmamıs resımlerde fakat son resimden arabanın diğer yerlerınede yorarsak orta derece bır aşındırıcı halleder. Uygulama oncesi kil yapmanızı mutlaka tavsıye ederım.
Orjinal yazı sahibi: turquaz72
Orjinal yazı sahibi: iatros
Yahu şu Meguıars Ultımate wash&wax şampuana kafayı taktım bulamadım . Gökhan abı varmı elınde bır sample yollasan ya da denk gelırse meguıars bayılerınde varsa alıp yollasanız akılsız kafa almadım bakırkoyden ınternetten alırız dıye ınternettede bıtmıs yurtdısındanda getırtmek ıstemıyorum .
Bende yok ama bir yurtdışı siparine sıkıştırırım Ömür. Ne var bu şampuanda. bEN Chemical Guys Glossworkz Auto Wash alıcam.
waxlı abı sadece he birde sarı sağolsun DBK tuğber hedıye olarak gonderdı bugun Bende merak edıyorum glossworkzuda bırde extremı var. Ama hakan citrusu övüyor boyna
ooo sağlam abi Yalnız meg wheel brıghtenerı dıkkatlı kullan cok asitli bir ürün jantlarda solma yapıyor. Wet mirrordan bende almıstım.Bende şu Gtechniqe bir ısınamadım.
Yorum