Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bakım temizlik GENEL Konu. Yardım,öneri, sohbet
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ynt: Bakım temizlik GENEL Konu. Yardım,öneri, sohbet
Orjinal yazı sahibi: skydrollAracın ön camına kuş pislemişti...,
Bende APC fıs fısla sıktım..Kolay çıksın diye unutmuşum....
Arabayı 1 gün sonra yıkadım...sıktığım yerlerde kuş pisliği gitmiş ama damla damla lekeler var...
APC lekesi ve lekeler çıkmıyor.
Kil denedim olmadı...
Elle ped ve MEG 85 denedim çıkmadı...Tavsiye bekliyorum...
Camında çizik veya leke olanlar için İNFO olsun...
Camdaki lekeler hala çıkmamıştı...
Çıldırmak üzereydim...
Hatta cam değişimi için ODAK a bile gidecektim..
En son MEG 105 pasta ile 3 saat çalıştım yine gitmedi...
Camdan dumanlar çıkıyodu...
IPA Tiner Vs... fayfa etmedi....
En son bu ürünü denedim....
1 saat yün ped ile ön camda çalıştım CAM gibi oldu
En sonunda kurtuldum lekelerden ve çiziklerden...
Foto yok çünkü lekeler değişik bir açıdan belli oluyor...
SONAX a helal olsun...İçinde değişik bileşenler var...
otson273141 by skydroll, on Flickr
Yorum
-
Nail baba bunda seryum oksit var. bende yapıcam dedıgın lekelerden bendede var değişik ışık açılarında kabak gibi belli oluyor lekeler ama normal zamanda hiçbirsey yok gıbı. bundanda yapıp ustu bır aquapel2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Nail Abi'm valla korkulur senden İstanbula gelirsem insallah ilk senle buluşurum su camdan duman çıkma olayına bittim yav eline emegine saglık
Hırs yaptım ama ondan duman çıkmıştır...
Youtube uygulama videosundada duman çıkıyodu ondan korkmadım...
Sen gel sanada yaparız Detailing Paketi vazgeçemezsin sonra...
Gelirken Alaçatı Levreği getir ama kol gibi olandan...
Ne Levrekti beeeee....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosNail baba bunda seryum oksit var. bende yapıcam dedıgın lekelerden bendede var değişik ışık açılarında kabak gibi belli oluyor lekeler ama normal zamanda hiçbirsey yok gıbı. bundanda yapıp ustu bır aquapel
Cam lar çok sert polishler fayda etmiyor...
Birde kesinlikle yün ped...MEG mor ped sadece geziyo camda hiç action yapmıyo...
Aquapel kaldımı acaba Gökhan abide
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosbenden kalan olduysa belki vardır
Polishden sonra su tuttum cama yapıştı resmen 10 kilo su vardı camda Uber BLue Havlu ağırlaştı..
Vardır 1 tane daha yarın sorayım...
Yorum
-
geçen nanoyu duzgun uygulamamısım bende jantlara nano tazelemesı yapıcam da havalarda bozdu üşeniyorum. jant içlerinede yapmayı planlıyordum kışlık lastikleri taktırırken.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: skydrollOrjinal yazı sahibi: iatrosbenden kalan olduysa belki vardır
Polishden sonra su tuttum cama yapıştı resmen 10 kilo su vardı camda Uber BLue Havlu ağırlaştı..
Vardır 1 tane daha yarın sorayım...2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: skydrollOrjinal yazı sahibi: 35OFT23Nail Abi'm valla korkulur senden İstanbula gelirsem insallah ilk senle buluşurum su camdan duman çıkma olayına bittim yav eline emegine saglık
Hırs yaptım ama ondan duman çıkmıştır...
Youtube uygulama videosundada duman çıkıyodu ondan korkmadım...
Sen gel sanada yaparız Detailing Paketi vazgeçemezsin sonra...
Gelirken Alaçatı Levreği getir ama kol gibi olandan...
Ne Levrekti beeeee....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosgeçen nanoyu duzgun uygulamamısım bende jantlara nano tazelemesı yapıcam da havalarda bozdu üşeniyorum. jant içlerinede yapmayı planlıyordum kışlık lastikleri taktırırken.
Biiliyosun Carpro gibi morarıyor..
Bugün denedim...
Bir tur sıktım 5 dk bekledim..
Tazyikli su hüç bir şey kalmadı jantta...
Bauhause da 14 TL....
Yorum
-
full effect mı ? o varmı tr de yahu varsa alayım bende. bılberry yetıyor cokda guzel aslında baska bırsey de vurmak ıstemıyorum nano ya suyu vurunca halledıyorda azalma var koruyuculukta ama arada zevk ıcın bilberry sıkıyorum bende2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
ben hala uygulama yapamadımya Gökhan abiden ürünleri mayısta almıştım sanırım 6-7 aydır bagajda geziyor hasss
1-mekan, 2-polisaj makinam yok
yıkamacımda makita olduğunu öğrendim, alet depoda yatıyor çünkü sözde boya koruma işine gireceklerdi ama elemanı yok.
5 yıldır oranın müşterisiyim, ehliyetim yokken de babamla gidiyorduk, geçenlerde gittiğimde durumu izah ettim sadece makinalarını kiralamak istediğimi söyledim, öyle bir kullanamazsın dediki bundan sonra arabayı başka yerde yıkatmayı düşünüyorumInsigniaTEAM
Yorum
Yorum