Ynt: Bakım temizlik GENEL Konu. Yardım,öneri, sohbet
LOC'u temin ettiğim günden beri uygulama yapacak araç arıyordum.Dün eniştem geldi.Bi baktım jantlar berbat halde hemen kaptım fısfısı ve süngeri sonuçlar aşağıda. Uygulamayı sol ön jantta yaptım.ama önce fotoğraf çekmeyi unuttum.Onun yerine Ön sağ jantı koyuyorum.Pek fark yoktu zaten.
Meguiar's legendary wax protection...while you wash! This product is clear coat safe carnauba and synthetic polymer technology in our most premium wash. It l...
bu videoda bir avuç içi kadar koyuyor ben de böyle yapıyorum.ama ne kadar çok şampuan o kadar çok köpük oluyor
Benimkinin yıkanmayalı 1 hafta oldu nerdeyse.geçen bi su tuttum tozları gitsin diye o kadar.kurulamadım bile yeni malzemeler gelsin.hareleri, jantları, lastikleri ve boyayı güzelce koruma altına almayı planlıyorum.Benim kızdığım bi şeyde.Ben bi gün önce yıkıyorum uğraşıp parlatıyorum abim ve ya babam dışarı çıkarken su tutup öyle çıkıyorlar.kurulama filan yok.ondan sonra sırf leke..
Meguiar's legendary wax protection...while you wash! This product is clear coat safe carnauba and synthetic polymer technology in our most premium wash. It l...
bu videoda bir avuç içi kadar koyuyor ben de böyle yapıyorum.ama ne kadar çok şampuan o kadar çok köpük oluyor
İyi o zaman göz kararı yaparız bir şeyler, teşekkürler Eymen abi
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Bu wax başıma bela oldu, tam silememişim demek ki geçenlerde. Şimdi yıkayıp kurularken havluyla beraber iz bırakıyor ilkten havlu silmiyor heralde dedim de sonra waxın çözündüğünü farkettim. Söküp atmak için napmalıyım bu waxı?
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Orjinal yazı sahibi: iatros
IPA ıle sılebılırsın veya kil yapabilirsin. Nasıl çözünüyor birde ?
ya abi işte böyle su izi gibi bir iz oluyordu herhalde water magnet kötü diyordum ben de. bugün elimi sürdüm bir bildiğimiz waxın sürüldükten sonraki hali gibi bir iz oluştu su olsa öyle olmazdı.
Yorum