Ama onuda her seferinde kullanmak gereksiz 3-4 ayda bir iyi olur.
Ultimate Quick Detailer almışsın 10 numara bir üründür.
Her yıkama sonrası spray şeklinde sıkıp sildimi arabayı ıslak bir görüntü ve parlaklık kalıcı olur arabanda.
Evet Abi Erdem Boya'dan aldım, aradığım tüm ürünler orada vardı, ayrı ayrı yerlerden alıp kargo parası ödemektense böyle yaptım
keşke bilseydim Collinite' ıda alırdım ama olsun, yanına bişeyler daha katıp bi parti daha alırım
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Ynt: Bakım temizlik GENEL Konu. Yardım,öneri, sohbet
Sizce delirmiş olabilir miyim ??? haha haha haha
21.30da arabama benzin almak için evden cıktım, yıkamada sıra olmadığını görünce dayanamayıp bi yıkama parlatma işine girişeyim dedim.. wsh2
Yıkamacı çocuk köpüğü sıktıktan sonra fırça sürüyümmü abi dedi, amman haa dedim, sen dur şimdi..
Çıkarttım MEGUAIRS WASH MITT MİKROFİBER YIKAMA ELDİVENİmi, başladım arabamı keselemeye, oo abi sen tedbirli gelmişssin bu çok iyiymiş, çizmezde bu falan diye muhabbete başladık,
bi yandan kese biyandan muhabbet wsh ordan bi taksici abi geldi, ne dese beğenirsiniz haha "kendine hiç öyle kese attın mı ?" haha haha haha ardından durulandı falan çektim kenara
UBER BLUE ile kurulamaya başladım, kuruduğuna iyice emin olduktan sonra aldım UQD'yi ve MEGUİARS SUPREME SHİNE MİKROFİBER BEZi bi güzelde parlattım, buarada taksici yeniden geldi yanıma,
"uleen nineni bukadar cilalasan dedene yeni gelin diye yutturursun" dedi. haha haha haha anlıyacağınız insignia sevdası böyle hoş olayların yaşanmasına da vesile olabiliyor.. akşam akşam yaşadığım bu güzel enstantaneyi sizinle paylaşmak istedim
ben bir kere çıktım bunları yaşadım, turquaz72 ve Nurettin Beyler benzinlikteki detailingler sırasında ne durumlarla ne insanlarla karşılaşıyorlar kim bilir
Ooo ne muhabetler gecti basımdan. Ürünleri soran mı istersin, fiyatlarını soran mı istersin. En çok da abi sende çok varmış birini bana hediye et. ihihi
Beyazlar arka sıralarda
Eee atletik, güçlü olanlar hep siyah ve melez ırk olmuştur.
Bülent, Nail, Ömür zenci, Fatih Nuretin ben melez ihihi
Biraz ırkçılık oldu. haha
valla unuttum ya. hasta bakıyorum bu aralar üstün körü wax atıyorum alel acele keyıflı bır foto cekemıyorum. yarın cekeyım koyayım. bu sefer sıyah cercevelı app yaptırdım. gecen seferkı cercevesızler arka tarafta buyuk gelmıstı bunlar tam oturdu. muhurude sagolsun polıs tanıdıklar ve şoförler odası baskanı sayesınde hallettık. Pederede yaptırdım bır app 2 takım verdım yaptır dıye aksamına halletmıs ucretsız
Yorum