Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bakım temizlik GENEL Konu. Yardım,öneri, sohbet

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bakım temizlik GENEL Konu. Yardım,öneri, sohbet

zaten şuan çok sıcak değil hava 2 gündür max. 20 derece gördük, ama güneş altında kalmaktan dolayı iç sıcaklık artar belki.
    haftasonu ufak ufak denemelere başlayacağım, sürekli taşımaya uğraşmayım diye hepsini attım bagaja. zaten evde üstü açık bir koli de pek hoş karşılanmıyor rolleyes ihihi
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yaşar
      Orjinal yazı sahibi: turquaz72
      Hareler için meg. swirlx aldım peki bunu uygularken maskelemem gereken bi yer varmı ?
      Harelenme neden oldu? Pasta mı uyguladın?
      Harelenme ve kılcal cizikler var , bunlar içinde swirlx i önerdi bi arkadaşım ama daha uygulamadım yani aldıgım ürün kötü bi tercih mi yoksa
      Elle uygulayacaksan işin çok zor. Padin kenarına sür. Dairesel hareketler yerine ileri geri yap.
      Ama elle çok kolay alamazsın. Genelde makina yoksa çizik ve hareleri giderme işi çok çok zor.
      Hakkını vererek yapacaksan her gün sadece bir yeri çalış. Örneğin bir gün sadece kaputu yap.
      Çünkü elle ancak 1-2 saatte sonuç alırsın.
      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Hareler için meg. swirlx aldım peki bunu uygularken maskelemem gereken bi yer varmı ?
        Harelenme neden oldu? Pasta mı uyguladın?
        Harelenme ve kılcal cizikler var , bunlar içinde swirlx i önerdi bi arkadaşım ama daha uygulamadım yani aldıgım ürün kötü bi tercih mi yoksa
        Elle uygulayacaksan işin çok zor. Padin kenarına sür. Dairesel hareketler yerine ileri geri yap.
        Ama elle çok kolay alamazsın. Genelde makina yoksa çizik ve hareleri giderme işi çok çok zor.
        Hakkını vererek yapacaksan her gün sadece bir yeri çalış. Örneğin bir gün sadece kaputu yap.
        Çünkü elle ancak 1-2 saatte sonuç alırsın.
        Of abi yandım desene napalım artık ugrascaz

Yorum

swirlx ile elle sonuc almak zor belkı bıraz parlaklık verır belkı %10 da hafıf cızıklerı alabılır. Meguıarsın swırlx scratchx ultımate compound urunlerının hepsını kullandım hepsıde elle bır iş yapmıyor hatta makıne ıle bılede
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

bugün buzdolabında deneme yaptım, bir daha da geniş alanda elle polish yapmaya tövbe ettim kesinlikle makina almam yada bir yerlerden kiralamalı felan edinmem lazım. ortalama 40x40 ölçülerle parça parça uygulama yaptım ama kol kalmadı, arabaya da ufak dokunuşlar hariç elle çizik gidermeye uğraşmayacağım ihihi
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              bugün buzdolabında deneme yaptım, bir daha da geniş alanda elle polish yapmaya tövbe ettim kesinlikle makina almam yada bir yerlerden kiralamalı felan edinmem lazım. ortalama 40x40 ölçülerle parça parça uygulama yaptım ama kol kalmadı, arabaya da ufak dokunuşlar hariç elle çizik gidermeye uğraşmayacağım ihihi
              Çağrı bu konuya daha önce değinmiştim. Elle polish çok çok zor. Boşuna debelenmekten başka bir şey yapmıyorsun. GG güzel makina var. Fiyatıda iyi. Sana sünger temin ederim.

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Gökhan abi varmi yarın detailing ?
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Kavuklara uğradım bugün 13.30 gibi Gökhan abi ordaysa yardım edeyim diye fakat bugün yıkama mesaisi yoktu galiba bekledim biraz bir çay ictim dondüm bende

Yorum

Haber verseydin be ömürüm ben de evin önünde takıldım...
                    Jetseal attım 2 kat...

Yorum

Baktım bir boşluk oluştu dedimgideyim vardır belki bir detailing isi diye 3 e kadar dururum demiştim 4.30 da nikah var bir arkadaşımın Fatih'te ona geldim dün gece uçakla bu gecede donucem pek planlı programlı birsey yoktu zaten ondan haber edemedim . Yıllık izinde nevaleyi toplayıp geleyim o zaman guZel bir detailing buluşması yaparız Mayıs sonu veya Haziran'da .)

Yorum

Ben arabayıda getirdin sandım.
                        Uçakla geldiysen iyi.
                        Kavuklaramı gitsem yoksa evin önündemi takılsam napsam ne etsem derken köpüğü hazırladım bastım arabaya..
                        Ondan sonra arkası geldi zaten.
                        Kavuklara gitsem yakalnacakmışım sana yanii.

Gel walla iznini denk getir.Yanyana koyalım şu kartalları biri carbon biri safir neymiş nasıl farkmış merak ettim açıkçası.
                        Aslında Meguiars ın herhangi bi bayisine nde bile olabilir buluşma toplu çizik giderme.Yorulmayız.Waxları glaze leri b
                        z atarız.Biten arabaylada Balık yemeğe gideriz..

Yorum

Ben su tamponu bir boyatayimda moralim bozulmasın sizinkilerin yanında

Yorum

Bende de bol bol RDS var...
                            Senin tamponun yanında hiç kalır.Tamponu boyat gitsin zaten uğraşma hiç
                            Bugün makinayla giriştim kırmızı meg cutting ped ile meg 85 kullandım zor zanaat abi.Ben 30 a 30 biyere yaptım sadece..Bittim resmen.
                            2000 devirde 1 dk tuttum bastırmadım.Daireseller çıktı ama derim RDS ler nolcak bilmiyom.Menzerma veya meg 105 yapcam artık.

Yorum

29 undan önceki cumartesi yapalımmı bir köpük partisi

Yorum

Yapalım...
                                Mekan lazım bize...
                                Yıkamacıylamı anlaşsak nasıl olur..
                                Benim garajın önü 2 arabalık yetmez..

Yorum

İşleniyor...
                                X