Ynt: Bakım temizlik GENEL Konu. Yardım,öneri, sohbet
kil tek seferlik mi kullanılır, yoksa belirli bir kirliliğe ulaşana kadar yoğurarak tekrar tekrar kullanabilirmiyim?
elimde 80gr kil var, araca genel uygulama yapmadan önce sadece kapı direklerini temizleyip siyah folyo kaplayacağım, kili kesip ufak bir parça mı kullanıyım yoksa tamamını kullanıp, işim bitince kaldırıp tekrar kullanabilir miyim?
detailingcilerden Ankara buluşmasına gelen Berker'den başka kim var?
Orjinal yazı sahibi: cagri
kil tek seferlik mi kullanılır, yoksa belirli bir kirliliğe ulaşana kadar yoğurarak tekrar tekrar kullanabilirmiyim?
elimde 80gr kil var, araca genel uygulama yapmadan önce sadece kapı direklerini temizleyip siyah folyo kaplayacağım, kili kesip ufak bir parça mı kullanıyım yoksa tamamını kullanıp, işim bitince kaldırıp tekrar kullanabilir miyim?
detailingcilerden Ankara buluşmasına gelen Berker'den başka kim var?
Kili ben keserek kullanıyorum. Tavsiyem sende öyle kullan. Kullandığın kili bir daha kullanabilirsin belki ama üzerine topladığı kirler yüzünden de boyayı bir güzel çizersin.
dün arabayı yıkattım, kapı direklerine kil uyguladım, süper bi yüzey oluştu ya çok sevdim bu işi ihihi
temiz yüzeye de daha önce ölçülü kestiğim mat siyah folyoyu yapıştırdım.
servis bu folyoların orjinaline tanesi 30 lira diyor, toplam 6 direk var. benim reklamcıdan bedava aldığım folyonun orjinaline ayaküstü 180 lira alacaklar...
işim bittiğinde hava kararıyordu o yüzden telefon kamerasıyla anca bu kadar çekebildim
zaten yakında araca yaptığım herşeyle ilgili başlık açacağım, daha güzel fotolar gelecek
Bende kapı direklerine piano black folyo bulursam yapacagım. Karbon folyo varda onun yuzeyı hos durmaz sanırım orda. Oraya bile taş gelmiş benım oyulmus sinir oldum ya
şimdi aklıma geldi ya, waxın saklama sıcaklığı nasıl olmalı? ben herşeyi bagaja attım ama araba güneşin altında yatıyor çoğunlukla ihihi
ısıyla genleşme yapan, dikkat etmem gereken ürünler var mı?
Orjinal yazı sahibi: cagri
şimdi aklıma geldi ya, waxın saklama sıcaklığı nasıl olmalı? ben herşeyi bagaja attım ama araba güneşin altında yatıyor çoğunlukla ihihi
ısıyla genleşme yapan, dikkat etmem gereken ürünler var mı?
Pardon Çağrı, yanlışlıkla edit etmişim.
Hazirana kadar sorun olmaz Çağrı. Hazirandan sonra belki sorun olabilir. Sana aldığımız sıvı wax zaten.
Aşırı sıcak altında kalmadığı sürece sorun yok.
Yorum