Ynt: Bakım temizlik GENEL Konu. Yardım,öneri, sohbet
walla hocam ben bu konulara çok yabancı kalıyorum, benim bildğim klasik pasta-cila, bide son zamanlarda boya koruma, diğer anlattıklarınıdan topik, wax filan hiç anlamıyorum cahillik işte
Gökhan abi bugün hybrid sonrası gündü sabah su tuttum arabaya aquapel ile hybrıdın su ıtıcılıgı test ıcın videoyuda koydum gerçi de su iticiliğin yanında su tuttuktan sonra araba bugün acayip parladı. aklında bulunsun deneyebilirsen birde sen denesene efekt farklı olacakmı yoksa benımkı psıkolojıkmı
Orjinal yazı sahibi: iatros
hiçbirimiz bilmiydik ki virüsü bir bulaştırmak lazım o zaman görürüz seni Hasan baba bak efemuratt a yedi virüsü şimdi neler öğrendi
bu arada autogeekten bır sıparıs verdım bakalım kargo parasını kac dıyeceekler onu beklıyorum. sırf endurance sprayı ıcın gırdıgım hallere bak
Naptınnn Ömür yaaww. Lastik parlatıcı için dünyanın öbür ucundan sipariş verilir mi !!!
Virisüüü yedin mi verirsin tabii. Dışardan biri anlayamaz bunu. Bende verirdim...
Orjinal yazı sahibi: iatros
Gökhan abi bugün hybrid sonrası gündü sabah su tuttum arabaya aquapel ile hybrıdın su ıtıcılıgı test ıcın videoyuda koydum gerçi de su iticiliğin yanında su tuttuktan sonra araba bugün acayip parladı. aklında bulunsun deneyebilirsen birde sen denesene efekt farklı olacakmı yoksa benımkı psıkolojıkmı
Yorum