abi dün zainoyu aklıma soktum grand finale sipariş ettim optimum no rinse ile
artık bu virus girdi bizden iflah olmaz ne dese millet boş abi takma kafana mutlu olduğun şekilde yapmaya devam bir dahamı gelecez dunyaya seviyoruz alıyoruz
İyi yapmışsın Ömür. Aynen dediğin gibi dünyaya 1 kere geliyoruz. Önemli olan bu işten aldığımız zevk.
Detailing işini seviyorum. Eşe dosta da bu konuda yardımcı olmayı seviyoruz. Bilgilendiriyoruz, paylaşıyoruz.
Önemli olanda bence bu. Grand Finale iyi mi sipariş versem mi bende ? Keşke swiss wax da getirseler.
Benim kafamda aslında küçük bir dükkan kiralamak var. 1 veya araçlık olucak. Elektrik, su ve tabi temiz olması gerekiyor.
Bütün ürünlerimi buraya koyucam. Cumartesi pazar toplanıcaz. Çayımız, kahvemizi içicez.
Bir arkadaşımızın aracına uygulama yapıcaz. Ayrıca herkese nasıl yapıldığını uygulamalı göstericem.
Kimse ücret ödemiyecek sadece kira giderlerlerine ortak olucak.
Şu ikitellideki büyük sanayi sitelerinden birinde olabilir. Bildiğiniz uygun fiyatlı kiralık yer var mıdır?
Çok ciddiyim, dükkan arıyorum. Ne dersiniz??
Ben Abantta senin arabanin bagajini gorunce sok olmustum, bugun komaya soktun resmen .
Ayrica bizim tepkimizden cok yenge hanimin tepkisi daha onemli.
Ben eve sokmam valla
Benim kafamda aslında küçük bir dükkan kiralamak var. 1 veya araçlık olucak. Elektrik, su ve tabi temiz olması gerekiyor.
Bütün ürünlerimi buraya koyucam. Cumartesi pazar toplanıcaz. Çayımız, kahvemizi içicez.
Bir arkadaşımızın aracına uygulama yapıcaz. Ayrıca herkese nasıl yapıldığını uygulamalı göstericem.
Kimse ücret ödemiyecek sadece kira giderlerlerine ortak olucak.
Şu ikitellideki büyük sanayi sitelerinden birinde olabilir. Bildiğiniz uygun fiyatlı kiralık yer var mıdır?
Çok ciddiyim, dükkan arıyorum. Ne dersiniz??
sanayide dükkan hem pahalı hemde hırızlık için elverişli.. bence araç girebilecek sokak arası dükkanların ücreti az... m esela 400 tl
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum