Ynt: Çeyizim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çeyizim
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattGökhan abi çeyizin süper abi aracına gösterdiğin ilgi özen için tebrikler keşke herkes aracına baksa bu uygulamalardan haberdar olsa2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosabi dün zainoyu aklıma soktum grand finale sipariş ettim optimum no rinse ile
artık bu virus girdi bizden iflah olmaz ne dese millet boş abi takma kafana mutlu olduğun şekilde yapmaya devam bir dahamı gelecez dunyaya seviyoruz alıyoruz
Detailing işini seviyorum. Eşe dosta da bu konuda yardımcı olmayı seviyoruz. Bilgilendiriyoruz, paylaşıyoruz.
Önemli olanda bence bu. Grand Finale iyi mi sipariş versem mi bende ? Keşke swiss wax da getirseler.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Benim kafamda aslında küçük bir dükkan kiralamak var. 1 veya araçlık olucak. Elektrik, su ve tabi temiz olması gerekiyor.
Bütün ürünlerimi buraya koyucam. Cumartesi pazar toplanıcaz. Çayımız, kahvemizi içicez.
Bir arkadaşımızın aracına uygulama yapıcaz. Ayrıca herkese nasıl yapıldığını uygulamalı göstericem.
Kimse ücret ödemiyecek sadece kira giderlerlerine ortak olucak.
Şu ikitellideki büyük sanayi sitelerinden birinde olabilir. Bildiğiniz uygun fiyatlı kiralık yer var mıdır?
Çok ciddiyim, dükkan arıyorum. Ne dersiniz??2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Ben Abantta senin arabanin bagajini gorunce sok olmustum, bugun komaya soktun resmen .
Ayrica bizim tepkimizden cok yenge hanimin tepkisi daha onemli.
Ben eve sokmam valla
quote author=turquaz72 link=topic=2203.msg36812#msg36812 date=1297009577]
Bu işle yakından ilginen bir forumda yayınladım. Değişik tepkiler aldım. Bakalım sizin tepkiniz ne olacak.
Buyrun çeyizimin fotoğraflarına; ihihi
[/quote]2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Benim kafamda aslında küçük bir dükkan kiralamak var. 1 veya araçlık olucak. Elektrik, su ve tabi temiz olması gerekiyor.
Bütün ürünlerimi buraya koyucam. Cumartesi pazar toplanıcaz. Çayımız, kahvemizi içicez.
Bir arkadaşımızın aracına uygulama yapıcaz. Ayrıca herkese nasıl yapıldığını uygulamalı göstericem.
Kimse ücret ödemiyecek sadece kira giderlerlerine ortak olucak.
Şu ikitellideki büyük sanayi sitelerinden birinde olabilir. Bildiğiniz uygun fiyatlı kiralık yer var mıdır?
Çok ciddiyim, dükkan arıyorum. Ne dersiniz??2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum