Arkadaşlar ankarada ikamet ediyorum 1 hafta önce sıfır aldığım aracıma boya koruma yaptırmak istiyorum bildiğiniz bu işi hakikaten yapan yer bilginiz varmı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Boya koruma
Collapse
X
-
Ynt: Boya koruma
Ankarada forumada üye olan BerkerCelik arkadasımız var. Titizliği ve işini severek yapması ve mukemmel ısler cıkarıyor. Kesınlıkle tavsıye ederım.
2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
berker olmazsa detailing garage var ivedik osb de 1526. sokak 35 numara ben sadece yikatmaya gittim ama kesinlikle tavsiye ederim cok titiz insanlar kullandiklari urunler de birinci sinif. en azindan bilgi almaya danismaya yanlarina ugrayabilirsin.2010 insignia 2.0 CDTI 160 Hp COSMO AT DVD800 navi
Yorum
-
SONAX "0" Araçlar için Nano Guard Boya Koruma Uygulaması;
*Kaba yıkamanın yapılması
*Kil uygulamasının yapılması
*Katran-Zift uygulama yapılması (Mum Kalıntısı v.s.)
*Jantların temizlenmesi
*İnce yıkamanın yapılması
*Cila tabakasının oluşturulması
*Nano Guard' ın uygulanması (Boya yüzeyinin 14 mikron kalınlığında koruma sağlar.)
*Fitil, plastik aksamların koruma altına alınması
*Jantlar-lastiklerin parlatılması ve koruma yapılması.
Yorum
-
Diğer illerindeki Sonax bayilerine ulaşmak isterseniz.. www.sonax.com.tr adresinden merkezler linkine girerek bakabilirsiniz.
Yorum
-
Sonax Bahçeşehir olarak liste fiyatımız üzerinden insignia team üyelerine %20 indirim uyguluyoruz..
Uygulamalar arasında farklılıklar mevcut fakat,
Sonax Komple Uygulama dediğimiz uygulamada;
*Boya temzileme parlatma ve koruma
*Detaylı iç temizlik ve sterilizasyon uygulaması
*Motor temizleme ve koruma
*Jant temizleme ve koruma uygulamaları yapılmaktadır.
Normal liste fiyatı 500,00 TL olan uygulama indiriminiz ile 400,00 TL. gibi bir rakama geliyor.
Yorum
-
Açık konuşmak gerekirse bu rakama başka yerlerde yapıyor diyebilirsiniz veya x markalarda da olması söz konusu..
Bizim bu sitede yer alma sebebimiz; Sonax ve diğer uygulama çeşitliğimiz ile ilgili yelpazemizin geniş olması ve gerçekten ödemiş olduğunuz rakamların karşılığını tam olarak almanızdır, yaptığımız işleri bir kere yapıyoruz mantığıyla bakmamamızdır.
Yorum
-
siteye normal bi fiyat verilmis bütün sonaxlarda fiyat gider gitmez pazarlık etmeden 400 komple deniyor %20? nerede kusura bakmayın , bu sitede detailing hakkında bilgisi olan insanlar epey var hatta benim gibi hastalarıda var sonax ın ne olduğunu bilende varfiyat fazla geldi yapılan seylere göre ,yanlıs anlamayın
Yorum
-
Peki Mert sen koyu bir meguiresçisin. Hani yorumlarında yanlı olmaması için rakkamlarla konuşmak gerekir. Sence uygun fiyat olması için ne olmalıdır? Ondan sonra uygulama ne kadar sürmeli diye düşünüyorsun ?Kalite ve fiyat performansı açısından. Ayrıca uygulama yaptıran arkadaşlar var. Sen toplantıya gelememiştin. Senin de bir gidip ziyaret etmeni öneririm.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
ben meguiars cı falan değilim, paramın karsılığını TR sartlarında en iyi Meg de alabildim, kimseye ordaki burdaki Meg e gidin boya koruma yaptırın demem herkeze alın malzemeleri kendiniz yapın derim detailing i sevdirmeye calısırım , ben 400 e bir dolap dolusu kaliteli malzeme alır cesit cesit yıllarca kullanırım benim depomda sadece meg in malzemeleri yok, binbir cesit markanın ürünleri var , meg fanatiği falanda değilim babamın oğlu değil sonucta, sonax hakkında pek iyi seyler duymadım sikayet oku sitelerinde bir sürü sikayetler var (yanlıs anlasılmasın Bahcesehir demiyorum genelleme yapıyorum elestirilerimde) boya koruma diye hızlı cila atılıp yollanan araclar falan duymustum ilkten inanmadım marka lekelemesi sandım ama sikayetleri okudukca insan inanıyor ( google a sonax sikayet yazıp görebilirsiniz) yani yazmakla bitmez detaylı konu , bana göre ideal boya koruma fiyatı 100 150 dir bundan fazla isteniyorsa bilinki kazıklanıyorsunuz, en kral asındırıcıları bile kullansalar ped ler falan dahil 150 yi gecmez
Yorum
Yorum