Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Temizlikte Kampanya var ilgilenen baksın

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Temizlikte Kampanya var ilgilenen baksın

Arkadaşlar;

İstanbullular için Enteresan bir indirim var yapılan işin mahiyetini ve kalitesini bilmiyorum ama bilginiz olsun diye bilgilendiriyorum

http://www.grupfoni.com/istanbul/auto-wax-torun-oto

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: Temizlikte Kampanya var ilgilenen baksın

güzelmiş kampanya ama işçilikleri nasıl acaba....

Yorum

çok uygun
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

şimdi ben tam inanmak istemedim boya koruma iç temizlik motor koruma su itic v.s 49 tl mi?
        F30 Sport+

Yorum

İnanamayacak birsey yok adam kampanya yapmis boyle enteresan kampanyalar yapiyorlar gercek sana adam gun veriyor 2 ay sonraya ucuz olunca :-)

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Dikkatli Olmak lazım.
            Çünkü Sonax ta yaptığımız ziyarette. İşin detay kısmının çok önemli olduğunu ve süre itibarı ile çok hızlı yapıldığında, Kalitenin düştüğü iletilmişti. O yuzden kampanyaya dahil olsanız da sonuna doğru gidiniz. Ki orası biraz rahatlamış olsun. Yalap şap işi olmasın.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

kampanya demişken sende Ferrari kampanyasını almıştınya abi, gittin mi hiçbirşey yazmadın?
              -Mart ayına attılar Çağrı kardeş
              InsigniaTEAM

Yorum

Merhaba arkadaşlar, Kampanya ile ilgili bilgi almak isteyen tüm üyeler 0212 672 54 44 numarayı arayarak bilgi alabilirler. Yada isteyen beni GSM numaramdan arayıp ulaşabilir.. 0532 336 88 88 Seçkin Erkaya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonaxseçkin

Merhaba arkadaşlar, Kampanya ile ilgili bilgi almak isteyen tüm üyeler 0212 672 54 44 numarayı arayarak bilgi alabilirler. Yada isteyen beni GSM numaramdan arayıp ulaşabilir.. 0532 336 88 88 Seçkin Erkaya
                  Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın Seçkin Bey, Sonax yetkilisidir,bu topik başka bir firmanın kampanyası ile ilgili Tabi Sonax'tada kampanya var o da ayrı
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Arkadaşlar car care sektöründe bir çok kampanya yapılmaktadır, gerek bayiler gerekse firmalar bunu belli dönemde yaparlar ama sizlere nacizane tavsiyem kampanyalara dikkat edin. Kim yapıyor ve kiminle yapıyor. Sonax kampanyaları kendi gibi kurumsal firmalarla yapılır ve bu tüketiciye güven veririr. Bizim bu dönemde 2 kampanyamız var. 1. Kampanya Garanti bankası. 2. Kampanya avea dır.

Yorum

İşleniyor...
                    X