merhaba arkadşlar birkaç gun ıcın de ıstanbul a gıtme ıhtımalım var iç temizlik ve boya koruma yaptırabılecegımız bır yer var mı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
boya koruma ve iç temizlik
Collapse
X
-
Ynt: boya koruma ve iç temizlik
Orjinal yazı sahibi: celikler05merhaba arkadşlar birkaç gun ıcın de ıstanbul a gıtme ıhtımalım var iç temizlik ve boya koruma yaptırabılecegımız bır yer var mı
Ama kendinin yaptığı gibi olmaz. Sana bir kaç ürün alalım kendin yap?
Çizik gidermek dışında her şeyi kendin yapabilirsin.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
-
Orjinal yazı sahibi: CihanAslında benim araca bi uygulamak lazım 1 yıl oldu ve hiç birşey uygulanmadı daha PO da buluşabiliriz bana2dkka
alıyor ve kapalı ortamda yapılması gereken bir işlem. Yıkama+kil+wax ve motor, jant temizliği gibi işlemler rahatlıkla yapılır.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Bende eski aracımın içini temizlemeyi düşünüyorum.Abim aşağıdaki üründen almış.Combo'da kullandık.Plastik aksamda gözle görülür bir temizlik sağladı.Bakalım ben fırça ile deniyeceğim.Daha önce sizinle görüşmüştük Meguairs ürünleri için onlarında siparişini en kısa zamanda vereceğim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cekYBende eski aracımın içini temizlemeyi düşünüyorum.Abim aşağıdaki üründen almış.Combo'da kullandık.Plastik aksamda gözle görülür bir temizlik sağladı.Bakalım ben fırça ile deniyeceğim.Daha önce sizinle görüşmüştük Meguairs ürünleri için onlarında siparişini en kısa zamanda vereceğim
Araç içi plastik temizleyicilerde özellikle dikkat edilecek nokta silikonsuz olmasıdır.
Silikonlu ürünler yağlıdır ve plastiği parlatır. Kolayda çıkmazlar. Genelde su bazlı temizleyicler
tercih edilmeli.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Bu ürün.Diğer mesajımda unutmuşum
Yorum
-
tamam ozaman abi güzel bir havada buluşuruz hemde tanışmış oluruz.Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: CihanAslında benim araca bi uygulamak lazım 1 yıl oldu ve hiç birşey uygulanmadı daha PO da buluşabiliriz bana2dkka
alıyor ve kapalı ortamda yapılması gereken bir işlem. Yıkama+kil+wax ve motor, jant temizliği gibi işlemler rahatlıkla yapılır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cekY
Özellikle torpido, vinil temizliyinde ayrıca çizmeyen fırça + Mikro fiber bez de alın derim.
Yani ürün kadar ürünü hangi aksesuarlarla ve nasıl uyguladığınızda önemli.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Şimdilik 98 model Nissan Pick-up aracıma uygulayacağım.O yüzden çok profesyonel ürüne gerek duymuyorum.Zaten deneme amaçlı olacak.Birde zaten alınmış bir ürün olduğu için sizlere danışmak istedim sorun olur mu diye.Bakalım yarın fırsat bulursam.Diş fırçası ile girişeceğim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cihantamam ozaman abi güzel bir havada buluşuruz hemde tanışmış oluruz.Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: CihanAslında benim araca bi uygulamak lazım 1 yıl oldu ve hiç birşey uygulanmadı daha PO da buluşabiliriz bana2dkka
alıyor ve kapalı ortamda yapılması gereken bir işlem. Yıkama+kil+wax ve motor, jant temizliği gibi işlemler rahatlıkla yapılır.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cekYŞimdilik 98 model Nissan Pick-up aracıma uygulayacağım.O yüzden çok profesyonel ürüne gerek duymuyorum.Zaten deneme amaçlı olacak.Birde zaten alınmış bir ürün olduğu için sizlere danışmak istedim sorun olur mu diye.Bakalım yarın fırsat bulursam.Diş fırçası ile girişeceğim2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Meguiars adı geçince dayanamadımGörev gereği Arabistan a sık sık gidiyorum.Koçtaş Practiker tarzı yerler burdada var.Yine bir gün gezerken meguiars ürünlerine rastladım.Sadece bu marka için bir koridor boyu raf ayırmışlar.Dayanamadım tabiki..NXT 2.0(wax).Swirllx(hare giderici).Scratch Remover.Kurulama Bezi.Microfiber Parlatma Bezi.4lü cila uygulama pedi.Polish(kırmızı şişe).Yıkama Eldiveni.Odor Air Conditioner.Torpido için Natural Shine Islak Mendil.Final Detailer Sprey ve 1 şişe yıkama şampuanı aldım.Hepsi Meguiars.Bana 550 SAR(riyal) yani 220 TL ye mal oldu.Beraber araçlarımıza bakım yapabileceğimiz kapalı yeri olan bir arkadaşıma hepsi olmasada önemli olanlarından bir kaç kalem malzeme getirebilirim.Şu anda görevdeyim zaten.26 veya 27 ocak dönüyorum kısmetse.Peki bu kadar ürünü aldımda kullandımmı...Deneme fırsatım bile olmadı.))Evim Sefaköy de.Yakın olursa daha iyi olur.Maksat tanışma ve muhabbet olsun..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: skydrollMeguiars adı geçince dayanamadımGörev gereği Arabistan a sık sık gidiyorum.Koçtaş Practiker tarzı yerler burdada var.Yine bir gün gezerken meguiars ürünlerine rastladım.Sadece bu marka için bir koridor boyu raf ayırmışlar.Dayanamadım tabiki..NXT 2.0(wax).Swirllx(hare giderici).Scratch Remover.Kurulama Bezi.Microfiber Parlatma Bezi.4lü cila uygulama pedi.Polish(kırmızı şişe).Yıkama Eldiveni.Odor Air Conditioner.Torpido için Natural Shine Islak Mendil.Final Detailer Sprey ve 1 şişe yıkama şampuanı aldım.Hepsi Meguiars.Bana 550 SAR(riyal) yani 220 TL ye mal oldu.Beraber araçlarımıza bakım yapabileceğimiz kapalı yeri olan bir arkadaşıma hepsi olmasada önemli olanlarından bir kaç kalem malzeme getirebilirim.Şu anda görevdeyim zaten.26 veya 27 ocak dönüyorum kısmetse.Peki bu kadar ürünü aldımda kullandımmı...Deneme fırsatım bile olmadı.))Evim Sefaköy de.Yakın olursa daha iyi olur.Maksat tanışma ve muhabbet olsun..
Geçen bir arkadaş için hesapladık benzer ürünler ve daha fazlaı 220 tl tutuyor. Türkiyede meguiars fiyatlarını bayağa indirdi.
Amatör ürünlerde fiyatlar çok uygun. Hizmet hastanesinin yanındaki mezarlığın arkasaında Kavuklar PO var. Orda hafta sonları
uygulama yapıyoruz. Laflıyoruz. Önceden konuşalım.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
Yorum