Merhabalar Aracımı alalı 2 gun oldu aracım fume rengi çizikler çok belli oluyor bunları gidermek için tavsiye edebileceğiniz uygun biyer varmıdır şimdiden saolun İstanbul avrupa yakasındayım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
pasta cila öneri
Collapse
X
-
Ynt: pasta cila öneri
Orjinal yazı sahibi: kingdragonEliniz yatkınsa, zamanınız varsa alın meguiars'ın setini kendiniz uğraşın. toplam 100-150 tl'ye mal edersiniz, ama en az 3-4 kez daha yaparsınız o malzemeyleSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonEliniz yatkınsa, zamanınız varsa alın meguiars'ın setini kendiniz uğraşın. toplam 100-150 tl'ye mal edersiniz, ama en az 3-4 kez daha yaparsınız o malzemeyle2012 1.4 Edition Elegance Sunroff- Navi- Sprin Boster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yasmincafesonaxa gittim dün çizikler gider mi diye soruyorum, 6 aylık yaparsak gitmeyebilir 1 yıllık yaparsak
gider matlaşmaz diyor anlayamadım demek istediğini 6 aylık 180 tl 1 yıllık 300 tl olur dedi görüştüğüm bayi
safhaların birini ya da birkaçını atlayıp işçilik ve malzemeyi çalıyorlar, oluyor
size altı aylık koruma
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBen bir kez siyah aracımı sonax'ta yaptırdım, arabayı teslim ettiklerinde sıfır gibi olmuştu ama çok
kısa sürede (sanırım 1-2 ayda) eski haline döndü, o yüzden sonax'a pek de güvenemiyorum.
sonax uygulaması alıyorum;altı ay sorunsuz gidiyor.
Yalnız şuna dikkat etmek lazım; boya koruma uygulaması yapılan arabaya
fırça sürmemeli.Fırça ile yıkanırsa hiçbir uygulama kalıcı olmaz
Yorum
Yorum