Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Boya koruma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Boya koruma

autoking çok kötü bir işletme uzak durun) meguairs yada ziebart ta koruma yaptırmanızı tavsiye ederim diğerleri çok basit..
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Herkese selam;

Boya korumayı kış aylarında mı yaptırmamız daha uygun yaz aylarında mı?

ben genelde Eylül Ekim aylarında kış öncesi yaptırıyordum.
      Mantık olarakta şöyle düşünüyorum Kışın asfalta atılan tuz ve diğer kimyasalların araca daha az hasar vermesi için uygulatıyordum. Ancak yazında bilindiği üzere Güneş faktörü var .

Sizlerin de fikrini almak isterim...

Yorum

en güzeli yılda iki defa koruma yapmak ben 5 yıldır öle yapıyorum yaz başı kış başı uygulama boyanızı her zmn kuvvetli tutar parlaklığı kalıcı olur))
        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
          en güzeli yılda iki defa koruma yapmak ben 5 yıldır öle yapıyorum yaz başı kış başı uygulama boyanızı her zmn kuvvetli tutar parlaklığı kalıcı olur))
          Arkadaşlar en güzeli uygulamayı kendiniz yapmanız. Pasta atmak ancak makina ile oluyor.
          Herkes yapamayabilir. Ancak wax atmak 30 dk. lık iş.
          En önemlisi süreklilik. En iyi wax size 50-60 tl mal olur.
          1 kez Meguiarslarda pasta yaptırarak çizikleriniz giderin. Sonrada en az 2 yıkamada 1 kez uygulama padi ile katı wax atın.
          Çok eğlencelidir. Üstelik arabanız üstünde yaz kış koruyucu tabaka olur. Hafif çizikler zamanla yine olur. Ama daha uzun sürede ve üstelik daha az. Aracınızın ıslak parlak görünümü ve yağan yağmurdaki boncuklanma keyfi bonus.
          İsterseniz Ocak ayında www.shinearama.co.uk adresinden Forum için katı, sıvı wax, uygulama padi ve diğer ürünlerden getirecem. İngiltereden alış fiyatına forumdaki herkese vericem. Ayrıca Detailing günleride düzenliyecez. 3-4 arabayla yapmaya başladık zaten.
          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Bahsettiğiniz detailing günü Ankarada da düzenlense çok iyi olur çünkü benim gibi bu konular hakkında bilgisi olmayan birçok kişi var.Fikir alışverişinde bulunuruz.
            2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mayday
              Bahsettiğiniz detailing günü Ankarada da düzenlense çok iyi olur çünkü benim gibi bu konular hakkında bilgisi olmayan birçok kişi var.Fikir alışverişinde bulunuruz.
              Ankara'da Berker Çelik bu işi yapıyor, İsa abi (nicki Destiny) de bu işlere hevesli gördüğüm kadarıyla. sizde orada bir ekip oluşturun, Ankara buluşma toplanma konularında biraz geri kalıyor
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Orjinal yazı sahibi: mayday
                Ankara'da Berker Çelik bu işi yapıyor, İsa abi (nicki Destiny) de bu işlere hevesli gördüğüm kadarıyla. sizde orada bir ekip oluşturun, Ankara buluşma toplanma konularında biraz geri kalıyor
                Çağrının dediği gibi ne yazıkki Ankara bu tür işlerde organize olamıyor. skodaturkey.com sitesinde de böyle.
                İstanbulda kaç kez toplantı yapıldı ama Ankarada olmadı. Tavsiyem Berker Çelik ile temasa geçin. Çok uygun fiyata size çok iyi
                detailing yapacaktır. O sırada size wax nasıl atılacağını çok iyi anlatacaktır. Katı wax almanızda yardımcı olur veya Ocak ayında Forumda toplu olarak wax alırken sizede sağlarız.
                Ancak Ankarada kısa dönemde detailing yapmak zor gözüküyor.

Yorum

Meguiar's, Dünya'nın lider oto şampuanı, pasta, cila, hare giderici, wax, boya koruma, seramik kaplama markası. Meguiar's Bayileri ve Blog Sayfası

Bu ürünü aracına uygulayan varmı acaba aramızda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yaşar
                    Meguiar's, Dünya'nın lider oto şampuanı, pasta, cila, hare giderici, wax, boya koruma, seramik kaplama markası. Meguiar's Bayileri ve Blog Sayfası

Bu ürünü aracına uygulayan varmı acaba aramızda
                    Eskiden uyguluyordum. Ama çok daha iyi ürünler var şimdi. NXT ye gerek yok.
                    Türkiye fiyatıda gereksiz pahalı. İngilterede 12 ukl civarı. Yani 30 tl civarı.

Yorum

bu üründen daha iyisi var demişsiniz neler mesela

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dedot
                        bu üründen daha iyisi var demişsiniz neler mesela
                        Mesela bunlar;

1) Finish Kare 1000P Hi Temp Sealant
                        2) Collinite Marque D'Elegance (No. 915)
                        3) Dodo Juice Blue Velvet (Hard Wax)
                        4) Naviwax IONCOAT Naviwax Dark

Kesenin ağzını açarsanız bunlar;
                        5) Migliore Grande Original Blend Carnauba Wax
                        6) Dodo Juice Supernatural Wax - Iroku Wood Edition
                        7) Migliore Competizione Carnauba Wax gibi....

Yorum

bende sonax da pick up a nano boya koruma yaptırdım(ne farkı varsa normal boya korumayla:S ).kendim 2 yıkamadan sora aracın üstünde sanki inşaatın altında kalmışta sıva düşmüş gibi beyaz beyaz kalıntılar gördüm.aradım sordum en son atılan hard wax olacagını ve ıslak bezle cıkarabılcegımı söylediler.burdaki abiler daha detaylı acıklarlar eminim..
                          birde arac kirlenince kir yapısıyo resmen su tutunca bile cıkmıyo bu normal mi?

Yorum

İşleniyor...
                          X