Aracın tavanında 4 5 yerde kuş pisliği hare bıraktı ve boyanın parlaklığıda beni tatmin etmediğinden boya koruma yaptırma gerekliliği doğdu.Öncelikle bir kaç yerden fiyat aldım 150 den başlayıp 350 ye kadar fiyat verenler oldu.150 ye yapan yerlerde benim içime sinmedi.Meslek plastik enjeksiyon kalıpçılığı olunca (Bu aralar bunun yanında tüm bakım işlerinide yapıyoruz orası ayrı) Metal kalıp yüzeylerinde pasta macun keçe ile parlatma işlerini zaten yapıyorum.Kalıp yuzeyleri ayna parlaklığında oluyor genelde.Elimizde Jet taşını tutmayıda bildiğine göre.Ürünleri tanıyıp uygulama videolarını seyrederek bu işi kıvırırım sanıyorum.Şöylede bir laf vardır.Bakmayla meslek öğrenilse kediler kasap olurdu derler.Neyse malze siparişlerini verdim.Listem şöyle.
Einhell BT PO 1100 E Polisaj makinesi
Polisaj Makinesi için Lace Country 150mm Tabla ve 3 Adet pad.Bu ürün set olarak satılıyor Cuting,Pasta,Finish.için
100 gr Kil
Polisaj için Meguairs 105 Pasta Meguiars 205 Pasta
Wax olarak Meguiars Ultimate Liquid Wax Bu ürünün kullanımı ve sonrası temizlemesi çok kolaymış
Siparişleri verdim gelmesini bekliyorum.
Einhell BT PO 1100 E Polisaj makinesi
Polisaj Makinesi için Lace Country 150mm Tabla ve 3 Adet pad.Bu ürün set olarak satılıyor Cuting,Pasta,Finish.için
100 gr Kil
Polisaj için Meguairs 105 Pasta Meguiars 205 Pasta
Wax olarak Meguiars Ultimate Liquid Wax Bu ürünün kullanımı ve sonrası temizlemesi çok kolaymış
Siparişleri verdim gelmesini bekliyorum.
Yorum