Merhaba arkadaslar.koltuklarim bej rengi ve cok dikkatsiz kullandigim icin cabuk kirleniyor
Spreyler fln varmis temizlik icin cozum olurmu? Veya ne onerirsiniz
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
benimde bej döşeme var sabunlu süngerle siliyorum kurulayıp sonaxın deri için olan ürünü sürdükten sonra işlem tamam...kumaş kısımlarınıda normal sabunlu suyla siliyorum...
Soğan filesi , evde kullanılan lif, yarım kova ılık su, kosla oxi halı ( pembe renk )
İşlem : Önce kosla oxi 2-3 kapak suya katılır, az güzel koku olsun dersen evden duş jeli vs. katabilirsin. Önce lifle ( fazla ıslak olmasın , suyunu iyi sık ) sonra soğan filesiyle sil. Kuruyunca pırıl pırıl oluypr. 5-6 yıldır. 2 aracımından koltuk, tavan taban böyle yaparım bi sorun görmedim. Yılda 2-3 defa yaparım. Taban için de aynı şekilde su yap ama halı fırçası al onla yap... Sonuç süper
Not: Spreyler belirli yerdeki lekeler için güzel çözüm oluyor genelde.
Not 2 : Benim araçlarımın içi koyu gri renkte, Ben çokta titiz kullanıyorum. Bende gayet faydalı, sanırım bejde de sonuç iyi olacaktır.
Merhaba arkadaslar.koltuklarim bej rengi ve cok dikkatsiz kullandigim icin cabuk kirleniyor
Spreyler fln varmis temizlik icin cozum olurmu? Veya ne onerirsiniz
Kardeşim aynı şekilde benimde bej deri kumaş karışımı koltuklarım sana şöyle bir tavsiyem normal beyaz sabunlar oluyor iri kalın o baya işe yarıyor lekeye iyice uygula köpürterek faydasını göreceksin.Özellikle deride ki mavi kot boyamasını falan çok iyi çıkarıyor.Bende sonax'ın iç temizleyiciside var ama beyaz sabun kadar işe yaramadı
Ersin kardes bunlari yapinca kurutuyomusun oyle kaliyomu ben opis te yaptim cok memnun degilim kendim girismek istiyorum
Zaten çok ıslak silmiyorum. Kapılar açık bekliyorum bi süre. Kendi kuruyor. Zaten diyelim arka koltruklar silindi, tavan , taban silindi. Ön taraf bitene kadar. Arka % 60 oranaında kurumuş oluyor. İç detay, dış yıkama, detaylı jant, çamurluk içi vs, bagaj, motor yüzeysel temizliği 6-8 saat sürüyor. Ama sonuç güzel oluyor. Ben zaten öyle bi temizliyorumki; Ön koltukların altındaki havalandırma ızgaraları , kablolar, orda yatay çubuklar filan var. Oralara eğiliyor. Bezle, diş fırçasıyla, parlatıcıyla temizliyom. Direksiyonun altına giriyorum, mil çubuğunun oraları filan hep silerim. Pedallarda dahi toz lekesi bulamazsınız. Sıfır araçtan ;içini daha sıfır tutuyorum. Camların kenarındaki fitilleri camları açarak. Kadife gibi olan yerleri tek tek temizliyorum... Açıkcası temizlik manyağıyım. Tavsiye ederim yöntemlerimi...
Yorum