Merhaba gecenlerde eşimin arabası citroen kitapçığında gördüm opak renge asla wax cila yapmayın boyaya zarar verir diye yazıyordu. Bizim opel inde ise düzenli wax cila yapın yazıyor ama opak veya metalik diye belirtmemiş. Beyaz opel insignia ya wax cila zarar verir mi.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opak beyaz wax cila olur mu
Collapse
X
-
Şimdi farkettim opek yazmışım
Hafızamı biraz zorlayınca hatırladım, o yıllarda metalik renk farkı alınmaması üzerinden reklam yapılıyordu. Demek ki opak sattılar.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
beyaz olan opak ama vernikli. eski arabalarda opak deyince vernik yokmuş gibi birşey görünüyordu
0 km aldığım bir şahindi , vişne çürüğü rengindeydi. O zamanlar Aksaray Meydanı'nın altında kapalı otopark vardı.
Hala var mı bilmiyorum. Yeni heves , gençlik de var , o otoparka gider , saatlerce uğraşır cila yapardım. Pamuk
araba rengine dönerdi Meğerse cila , boyayı yiyormuş , baktım olacak gibi değil, biraz daha devam etsem ,
boya bitecek , astar ortaya çıkacak, vazgeçtim, bir daha da yapmadımhaha
Yorum
Yorum